DVTK: "Komoly anyagi áldozatok árán sikerült hazacsábítani Eleket"

Feltöltve: 2016, január 21 - 19:19 Frissítve: 2016, január 21 - 21:53

A magyar válogatott középpályása, Elek Ákos a mai nap folyamán hivatalosan is visszatért a DVTK-hoz. A diósgyőriek sportigazgatója, Árki Gábor elmondása szerint nem volt egyszerű dolguk a labdarúgó leigazolásával, akit csak komoly anyagi áldozatok árán sikerült hazacsábítani a kínai klubtól.

Elek Ákos a mai nap folyamán hivatalosan is visszatért a DVTK-hoz. A labdarúgó papírjai megérkeztek a korábbi kínai együttesétől, így sor kerülhetett a csapattal készülő válogatott középpályás formális bejelentésre is.

Az átigazolás hivatalossá válását követően a diósgyőriek sportigazgatója, Árki Gábor is szót ejtett a gárda erősítéséről, és elmondta, csak komoly anyagi áldozatok árán sikerült hazacsábítaniuk a labdarúgót.

- Örömünkre szolgál, hogy végre bejelenthetjük, Elek Ákos ismét a DVTK játékosa. Nem volt egyszerű a tárgyalássorozat, de végre sikerült pontot tenni a hosszadalmas egyeztetések végére. Edzőmérkőzésen már pályára léphet, de bajnoki találkozón csak azt követően szerepelhet, miután megérkezett a versenyengedélye is. Hosszú távú szerződést kötöttünk Ákossal. Komoly anyagi áldozatok árán sikerült hazacsábítanunk Diósgyőrbe az EB-re való kijutásban nagy szerepet játszó válogatott labdarúgót - mondta el a dvtk.eu-nak.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON