Hemingway: "12 csapatnál többet a magyar valóság nem tart el"

Feltöltve: 2016, január 22 - 22:20 Frissítve: 2016, január 22 - 22:20

George F. Hemingway ma reggel a DIGI Sport, Reggel Start című műsorának vendége volt. A Honvéd tulajdonosa az aktualitásokról beszélt.

George F. Hemingway a Digi Sport műsorában beszélt a Honvéd igazolásairól, a tavaszról, a bajnokság reformjairól illetve arról is, hogyan értékeli a csapat élén eddig eltöltött időt.

- Először is, Eppel Marci már elkezdte a felkészülést velünk, ő mindenképpen egy nagyon jó igazolás nekünk, ebben biztos vagyok. A másik csatár, Dark (Kadima Kanbagu – a szerk.), neki kis sérülése van, de őt is leigazoltuk, tehát két megfelelő befejező csatárunk van. Igazoltunk még egy kapust is, tulajdonképpen ennyit akartunk. Még esetleg egy magyar balhátvédet igazolnánk, aki olyan minőségű játékos, hogy a nyáron igazolt Szilágyi mellett tudna érvényesülni. A kapusaink nagyon fiatalok, Vajdát kölcsönadtuk az NB II-be, Kemenes szerződése lejár a nyáron, ezért kellett még egy kapust igazolnunk. Van rá esély hogy Kemenes nem marad, nyitott ez a kérdés.

- Szeretnénk felfelé elmozdulni a tabellán. Minden évben azt szeretném, ha elérnénk a nemzetközi kupát, idén ez a harmadik vagy a negyedik helyet jelenti. Nyitott minden, hat pontra vagyunk a dobogótól, ez nem egy olyan nagy távolság - tekintett előre a Honvéd tulajdonosa.

A bajnokság átalakításával egyet ért, így fogalmazott:

- Én azt gondolom, hogy a bajnokság reformja jó ötlet volt, 12 csapatnál többet a magyar valóság nem tart el.

A válogatott is szóba került. Ennek kapcsán első sorban Botka Endre esélyeiről esett szó.

- Nem akarok ajánlani senkit a kapitánynak, úgy gondolom, Botka és még néhány Honvéd játékos beférne. Az akadémia ontja a tehetségeket, de szerintem a mostani válogatott a pótselejtezős keretre fog épülni.

- Ha minden jól megy, idén elkezdődik a stadion építése. Én azt gondolom, 2017 végére meglesz az új stadion.
Amikor én megvettem a Honvédot, a magyar labdarúgás és Honvéd is romokban állt. Azóta óriási fejlődésen ment keresztül a csapat. Amivel teljesen elégedett vagyok, az az akadémia, kezdenek beérni a játékosok, és ez csodás lesz a Honvédnak, és a teljes magyar futballnak. Ami az első csapatot illeti, ki ne szeretne nyerni? Sajnos körülbelül 10 éve Magyarországon a piaci szponzoráció a futballban megszűnt, és amíg ez így van, addig nem lesz olyan a magyar futball, mint amilyet én elképzelek
- összegzett a végén Hemingway.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON