Furcsa sztori az Újpestről: 6 hónapra eltiltott játékost igazoltak

Feltöltve: 2016, január 25 - 11:51 Frissítve: 2016, január 25 - 16:57

Érdekes hírek jelentek meg Macedóniában a napokban Újpestre igazolt utánpótlás-válogatott támadó, Viktor Angelov kapcsán. Azt írják, hogy a fiatal csatár hat hónapos eltiltást kapott, miután az edzéseket és a mérkőzéseket is bojkottálta öt társával együtt előző klubjánál, ahol hosszú ideig nem kapott fizetést. A hírek szerint a helyi szövetség lépése nem csak Macedóniára vonatkozott volna, ám később már azt írták, hogy Angelov az NB I-ben történő pályára lépését nem érinti a féléves eltiltás.

Január közepén a macedón szövetség (FFM) hat Metalurg Szkopje-játékost, köztük az Újpest által leigazolt Viktor Angelovot is eltiltotta a szezon végéig a játéktól, miután a csatár társaival együtt 2015. november 26. óta megtagadta az edzéseken és a meccseken való részvételt, mivel nem kaptak fizetést klubjuktól.

A szövetség a macedonianfootball.com cikke szerint arra engedélyt adott, hogy az érintett futballisták elhagyják csapatukat, de papíron májusig sem otthon, sem máshol nem léphetnek pályára.

A portál később cikkében már módosít, mondván a magyar bajnokságra nem vonatkozik az FFM eltiltása, így nincs akadálya annak, hogy Angelov a tavasszal pályára lépjen az NB I-ben. A lap megjegyzi, hogy az Újpest voltaképpen mentőövet dobott a fiatal támadónak, aki egy, már a Megyeri úton futballozó honfitársának is köszönheti magyarországi szerződését.

Azt írják, hogy Angelov az ugyancsak macedón U21-es válogatott Enis Bardhi ajánlására került a lilákhoz, és a középpályás a gyors beilleszkedésben is a támadó segítségére lehet majd az idény második felében.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON