Kizárás: Megkezdődött a per a Szpari és az MLSZ között

Feltöltve: 2016, február 12 - 10:45 Frissítve: 2016, február 12 - 17:26

Megkezdődött a per a Nyíregyháza és az MLSZ között, a Szpari 2015-ös NB I-es kizárásának ügyében. A Fővárosi Törvényszéken az első napon meghallgatták a feleket, folytatás április elején.

Tavaly május 26-án a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottsága jogerős döntésével elutasította klublicenckérelmek kapcsán a Nyíregyháza Spartacus első osztályú fellebbezését.

Azt követően hetekig élt a remény a klub mindent megmozgatott de jött a tény: a csapat az NB III-ban indult. A vezérkar nyíltan kijelentette, hogy küzdeni fog igazáért és perre vitte az ügyet.

Ezért megbízta egy sportszabályozásban is jártas angolszász jogi cég budapesti ügyvédi irodáját, hogy képviselje a klub érdekeit. Az első tárgyalás csütörtökön volt a Fővárosi Törvényszéken, ahol meghallgatták az MLSZ és a Szpari jogi képviselőit. A bíró úgy döntött, a következő tárgyalási nap április 5-én lesz – derül ki a szon.hu cikkéből.

Továbbra is hiszünk igazunkban és bizakodóak vagyunk – nyilatkozta dr. Ökrös András ügyvezető igazgató. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON