Felhívnák magukra Storck figyelmét az MTK játékosai

Feltöltve: 2016, február 18 - 21:04 Frissítve: 2016, február 18 - 21:07

Az MTK két játékosa, Hegedüs Lajos és Bese Barnabás szerint a nyári Európa-bajnokság nem reális, cél annak ellenére, hogy mindketten meghívót kaptak a válogatott összetartására.

A magyar válogatott Európa-bajnokságra készülő összetartására két MTK játékost is meghívott Bernd Storck szövetségi kapitány. A kék-fehérek két labdarúgója az mtkbudapest.hu-nak arról is beszélt, hogy lehet-e esélyük a nyári tornán történő részvételre.

Hegedüs Lajos: - Esélyekről nem szeretnék beszélni. Azt gondolom, hogy minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk azért, hogy ott lehessünk. Az összetartás egy olyan reménysugár, amely miatt optimistábban állhatunk a dolgokhoz, de azt is látni kell, hogy sok jó játékos van Magyarországon. Nehéz oda kerülni, hiszen van már egy alap csapata a válogatottnak, de mindent meg kell tenni, és ha már idáig eljut az ember, akkor csak előre szabad nézni és reménykedni. Ez inkább azt jelenti, hogy még keményebben kell edzeni, hogy ha ott van az ember, akkor maximálisan oda kell tennie magát, minden másodpercre, minden mozdulatra oda kell figyelni, és akkor lehet esély.

Bese Barnabás: - Felesleges jóslatokba bocsátkozni, de azt gondolom, hogy az a cél, hogy mindig a következő összetartásra hívjuk fel magunkra a figyelmet. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ott legyünk a keretbe, de ez majd eldől a jövőben.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON