"Kikérjük magunknak" - a Haladás visszaszólt Hemingway-nek

Feltöltve: 2016, február 20 - 11:10 Frissítve: 2016, február 20 - 11:10

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a péntek reggel megjelent írásában keményen nekiment a legutóbbi kispesti bajnokit vezető Andó-Szabó Sándornak. Hemingway a játékvezetőt okolja a vereségért, bár nem kíméli játékosait sem.

- Kikérjük magunknak, hogy a Haladás alattomosan futballozik, ez korábban sem volt és most sem jellemző a csapatra - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. - Azt még megértem, hogy egy tulajdonos elfogult saját csapatával szemben, de az alaptalan vádaskodás elfogadhatatlan. Szögezzük le: sem Holendert, sem Youlát nem szándékosan rúgta le játékosunk. Ráadásul előbbi - ahogy nyilatkozta - jövő hétvégén szerencsére már ismét játszhat, utóbbi pedig nem futballistánk belépője nyomán sérült meg, hanem combizomzúzódást szenvedett. Természetesen mindkét játékosnak jobbulást kívánunk.

- Hemingway úr elhamarkodottan írta le ezeket a szavakat, amelyeket egyébként már a meccs után is hangoztatott - jelezte a haladas.hu-nak Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. - Abszolút etikátlannak, de majdnem úgy is fogalmazhatnék, hogy felháborítónak tartom a véleményét. Kemény, férfias meccset játszottunk a kispestiekkel - ők sem maradtak adósak nekünk - de a lényeg: egyik sérülést sem szándékosan okoztuk. Amikor az első fordulóban az FTC ellen Halmosi Péterrel szemben sokkal durvábban szabálytalankodtak, és eltört az arccsontja, nem az ellenfélben kerestük a hibát, nem velük foglalkoztunk. Ami az állítólagos tétlent lest illeti, egyáltalán nem volt tétlen Eppel Márton, hiszen Király Gábor mellett állt, akadályozta a védésben. Ráadásul a lába alatt ment el a labda és lehet, hogy bele is ért. Vagyis egyértelműen befolyásolta a történteket. A meg nem adott büntetőnél pedig Nagy Patrik direkt hátrafelé hajlította a kezét, a labda egy lábon megpattanva érte a kezét. A mérkőzésen kint volt Puhl Sándor is, aki a meccs után elmondta, nem a kéz kereste a labdát, hanem fordítva - tehát jól ítélt a játékvezető. És nem azért dicsérem Andó-Szabó Sándort, mert nyertünk, hanem mert korrektül vezette a találkozót.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON