Ugyanazért fizet az MLSZ-nek a Diósgyőr, az Újpest és a Vidi

Feltöltve: 2016, február 23 - 18:01 Frissítve: 2016, február 23 - 19:56

Szurkolói rigmusok, az ellenfél vagy épp az MLSZ szidalmazása - három csapatot, a Diósgyőrt, az Újpestet és a Videotont is 100-100 ezer forintra büntette kedden a szövetség fegyelmi bizottsága. Két magyar válogatott játékost tiltottak el.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) február 23-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu cikke szerint.


NB I

Jagodics Márk (Haladás), mint visszaeső 2, Leandro M.P. De Almeida (FTC) 1 és Laczkó Zsolt (Békéscsaba) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Purguly Árpád edző (Békéscsaba) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Nebojsa Vignjevic vezetőedző (Újpest) korábbi két mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

A FEB az Újpest – MTK mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szurkolóinak szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC - Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet MLSZ szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB II

Kulcsár Kornél (Kisvárda) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


NB III

Berkó Ádám (Dorog) 1, Mészáros László (Diósd) 1, Kocsis Gergő Bence (Puskás FC) 1, Giordano Rocco (Tatabánya) 1, Bezdi Dániel (Sárvár) 1, Tóth Máté (Monor) 1, Okos István (Gyula), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd az ítélet ellen sportszerűtlenül tiltakozott 2, Ludánszki Bence (DVSC) 1 és Szélesi Imre Antal (MTK) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Orenstein József edző (Diósd), mert a játékvezető ítélete ellen sértő módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Baracsi Balázs János technikai vezető (Nyírbátor) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Tiszaújváros – Kazincbarcika mérkőzésekkel kapcsolatban a Tiszaújvárost rendezési hiányosság és szurkolóinak pirotechnikai eszközök használatáért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB a Jászerény- Hatvan mérkőzéssel kapcsolatban a Jászberényt - mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás be nem tartásáért - írásbeli figyelmeztetésben részesíti. A FEB a BKV - Andráshida mérkőzéssel kapcsolatban a BKV-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások be nem tartásáért, valamint az elektronikus jegyzőkönyv használatára vonatkozó előírások megsértéséért a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.


Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Hanyicska Richárd (Újpest) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Deczki Vanda Kinga (Univerzum) 1 és Bokor Adrienn (DEAC) 1 soron következő női felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.


Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések:
Békéscsaba 36, Honvéd 30, Andráshida 10, Dorog 16, Puskás FC (NB III) 14, Tatabánya 12, Monor 12, Felsőtárkány 12, Putnok 10, Várda 15 ezer Ft. (Fotó: ujpestfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON