Nagyon rossz állapotban van Verebes, a Mágus - lapszemle

Feltöltve: 2016, március 3 - 16:47 Frissítve: 2016, március 3 - 16:49

Rossz hír: kiderült, hogy Verebes József súlyos tüdőbetegségben szenved. Az MTK és a Győr legendás futballtrénere rengeteget fogyott, szédülésre, étvágytalanságra, gyengeségre panaszkodott. Azóta már több vizsgálatot elvégeztek, ám továbbra sincs jobban a mesteredző. A Blikk cikke, lapszemle.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható!

"Sajnos ősz óta súlyos tüdőbetegsége van, amivel nagyon sok egyéb tünetbetegség is jött, pél­dául a vészes fogyás, az extra gyengeség és a kiszáradás. Ezenkívül erős köhögőrohamok kínozzák, és olykor még fulladás is. Mindezzel párosul az extrém alvászavar, szellemi-mentális fáradtság és hangulatingadozás is" – közölte a napilappal az egyik családtag.

Azt, hogy baj van, már jó ideje tudják a családtagok, néhány hónapja tart a szakember vizsgálata, kezelése. Az aggasztó hír nem hagyta hidegen a szurkolókat és a futballvilágot: amióta a közvélemény értesült arról, hogy az egykori szövetségi kapitány beteg, rengetegen szeretnék megtudni, hogy van, s persze gyógyulást kívánnak neki. Néhány napja volt játékosai és MTK-szurkolók jártak nála. A betegnek jólesett az érdeklődés, örömmel vette, hogy keresték, s nosztalgiáztak is kicsit.

"A felesége gondozza, szinte naponta járnak kórházi vizsgálatokra" – nyilatkozta a látogatás után a Blikknek az MTK törzsszurkolója, Fränk Sándor, aki Verebes két volt játékosával, Gáspár Józseffel és Varga Istvánnal, valamint a kék-fehéreknek drukkoló Ajtai Péterrel látogatta meg otthonában a trénert. "Csak néhány lépést képes megtenni. Nincs étvágya, nem eszik, és sajnos tényleg nagyon lefogyott. Nem akartuk őt sokáig fárasztani, de örült nekünk, és beszéltünk közös emlékeinkről."

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON