NB I: Oenning a helyzetkihasználáson javítana, Kondás a pályára panaszkodott - edzőik

Feltöltve: 2016, március 8 - 22:49 Frissítve: 2016, március 8 - 22:52

Michael Oenning elégedett volt a Debrecen ellen szerzett egy ponttal, a Vasasnak azonban véleménye szerint mindenképpen javítania kell a helyzetkihasználásán. Kondás Elemér a mély talajú pálya miatt panaszkodott, és amondó, ebben a meccsben összességében ennyi volt.

TABELLA: Az NB I állása itt - kattints!


Vasas - Debrecen 0-0

Michael Oenning (Vasas): - Tudtunk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen egy nagyon jó formában lévő Debrecen volt az ellenfél. Ez be is igazolódott, egy olyan meccset játszottunk, amelyet bármelyik csapat megnyerhetett volna, mivel mindkét félnek megvoltak a helyzetei. Az tény, hogy a hajrában az ellenfélnek volt meccslabdája, de korábban nekünk is voltak lehetőségeink. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, kivéve a helyzetkihasználásunkat, amely továbbra is a gyenge pontunk. Nyolc hete vagyok itt a Vasasnál, úgy érzem, hogy azóta folyamatosan fejlődik az együttes. Általában az az ideális, ha minden csapatrésznek megvannak a vezérei. A védelemben Korcsmár az, aki összefogja a többieket, és folyamatosan jó teljesítményt nyújt. A középpályán Czvitkovics kiesése után Müllerre hárult ez a feladat. Sajnos a támadósorban jelenleg nincs olyan, aki a hátára tudná venni a csapatot. Az viszont pozitívum, hogy a helyzeteink megvannak, azonban ezeket be is kellene rúgnunk. (vasasfc.hu)

Kondás Elemér (Debrecen): - A vártnak megfelelően alakult a találkozó, küzdelmes mérkőzést játszottak a csapatok. Ennek oka a mély talajú pályában keresendő, ezért is adódott kevés helyzet. Az első félidőben a Vasasnak volt két lehetősége, de a hajrában mi dönthettük volna el a mérkőzést emberhátrányban. Ebben a meccsben ennyi volt. (haon.hu) (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON