Paks: "Nem tudtam igazán örülni a gólomnak"

Feltöltve: 2016, március 11 - 22:03 Frissítve: 2016, március 11 - 22:03

A Paks honlapja Hahn Jánossal készített interjút, a rosszul sikerült kezdésről és a felcsúti mérkőzésről kérdezték.

Hahn János szerezte a Paks szépítő gólját Felcsúton, de elmondása alapján nem igazán tudott örülni neki. A Paks honlapja készített vele interjút.

- Mi történt?

- Nehéz megmondani. Az első félidő inkább taktikai csatával telt el, ellenfelünknek nem, vagy csak kevés lehetősége adódott. Helyzetek inkább előttünk adódtak. A másodikban felpörögtek az események, és egy vitatott helyzet után lekontráztak bennünket, amiből gólt szereztek. Még mielőtt magunkhoz térhettünk volna, már meg is szerezték a másodikat. Ezután már csak szaladtunk az eredmény után, de csak szépítésig jutottunk.

- Ezt a találatot te jegyzed. Mennyire lehet örülni ilyen helyzetben egy gólnak?

- Nem nagyon. Nyilván jó gólt szerezni, de igazából akkor lettem volna boldog, ha sikerül legalább kiegyenlítenünk. Erre egyébként meg is volt az esélyünk, de mégsem jött össze.

Ismét megkérdezem: mi történt? De most már nem csak a tegnapra, hanem a tavaszi szereplésünkre gondolok.

- A felkészülésünk jó volt, sorra nyertük a mérkőzéseket, igaz a végén már ott is hullámzott a teljesítményünk. Két vereséggel zártunk, de akkor betegségek is nehezítették a dolgunkat. Utána jött az elmaradt kezdés, amiről nem gondoltam volna, hogy megzavar bennünket, de így utólag úgy néz ki ez sem jött jól. Elég rossz rajtot vettünk, nincs mit tagadni. A Vasas ellen megnyert mérkőzést követően úgy éreztem, hogy egyenesbe kerülünk, de az egy hét alatt kapott két pofon nem ezt mutatja.

- Mennyire sikerül felállni ezekből az újabb Vasas elleni összecsapásra?

- Profik vagyunk, tehát ezen túl kell lendülnünk, és mindenképp győznünk kell. Két héttel ezelőtt ez sikerült, most is így kell lennie. Az egész csapat nevében mondhatom, úgy fogunk felmenni a pályára, hogy győztesen tudjunk lejönni!
(Fotó és forrás: paksifc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON