Hemingway: "A Fradi és a Vidi után a Puskásé a legjobb keret" - nem lesz prémium a felcsútiak legyőzéséért

Feltöltve: 2016, április 28 - 19:24 Frissítve: 2016, április 28 - 21:32

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elmondása szerint a kispestiek nem akarnak beleszólni a bajnokság alakulásába, így a csapat a Puskás Akadémia ellen is olyan keményen fog hajtani, mint a többi mérkőzésen. A klubvezető nem oszt külön prémiumot a felcsútiak esetleges legyőzéséért, valamint amondó, a Ferencváros és a Videoton után a PAFC rendelkezik a legjobb játékosállománnyal idehaza.

SPORTIMÁDÓK: Az utazó szurkolói klub! Csatlakozz hozzánk itt! » »

A Budapest Honvéd klubtulajdonosa, George F. Hemingway volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége, ahol a kispestiek első emberét elsősorban a hétvégi, Puskás Akadémia bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban kérdezték. A klubvezető amondó, nem érzi azt, hogy felfokozott hangulat lenne a zárófordulót megelőzően a találkozó körül, amely a Honvéd számára is fontos jelentőséggel bír.

- Nem érzem a felfokozott hangulatot, számomra a szombati mérkőzés csak egy átlagos mérkőzés. Annyiból fontos, hogy a hatodik helyet el tudjuk érni, ha mi nyerünk, és az Újpest kikap. A hatodik hely az már a felsőház, és az azt jelenti, hogy jövőre mi játszhatnánk otthon a bajnokság harmadik fordulójában - nyilatkozta Hemingway, majd arról is beszélt, hogy nem ajánl külön prémiumot a csapat számára a Puskás Akadémia esetleges legyőzéséért.

- Nem igazán szoktam beszélni a játékosokkal a mérkőzések előtt. Ebben az évben egy vagy két alkalom volt, amikor lett volna lehetőségünk felkapaszkodni a dobogó felé, akkor beszéltem a játékosokkal, és extra prémiumot ajánlottam nekik. Sajnos ez nem jött be, úgyhogy azóta nem beszéltem velük. Nem ajánlottam most sem külön prémiumot, ugyanazt kapják, mint minden más mérkőzésen. Teljes erővel mentünk neki a Békéscsabának, ugyanígy teljes erővel fogunk nekimenni a Felcsútnak is. Minden mérkőzés becsületbeli ügy, nekünk nem szabad befolyásolnunk a bajnokságot. Minden mérkőzésen küzdünk, ez egy küzdő csapat. Nem láttam egy olyan mérkőzést sem, amikor valaki azt mondta, hogy ezek most nem mentek olyan keményen - mondta el a klubvezető, aki furcsának tartja, hogy a felcsútiak ilyen jó játékosállománnyal ilyen rosszul szerepelnek.

- Nem tudok semmit sem mondani, a tények azok tények. Ha oddsokat számolunk, akkor nem jók az esélyeik. Ahhoz, hogy bennmaradjanak az kell, hogy a Vasas ne nyerjen, ők pedig legyőzzenek minket, minden ellenkező esetben ők esnek ki. Az oddsok nem velük vannak, de egyáltalán nem lehetetlen a dolguk. Érdekes dolog ez, mert a Puskás Akadémia az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkező csapat az NB I-ben. Szerintem a Ferencváros után a Videotonnak, aztán nekik van a legjobb játékosállományuk, de van olyan, hogy ez nem párosul eredménnyel - fogalmazott.

Hemingway amondó, csapata számára egy bal bekk és egy csatárok mögött játszó támadó leigazolása lesz a legfontosabb feladat a nyáron. Szóba került a kapuból Horváth András által kiszorított Kemenes Szabolcs jövője is, amelyre a klubvezető így reagált.

- Kemenes Szabolcsnak lejár a szerződése június 30-án, és nem hiszem, hogy ő marad a Honvédnál - mondta el a hálóőr jövőjéről.

Utazz a magyar válogatott Eb-meccseire: belépő + tengerparti nyaralás » »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON