Szurkolói kártya nélküli jegyek az MTK-Vasasra - közleményt adtak ki

Feltöltve: 2016, április 29 - 14:52 Frissítve: 2016, április 29 - 16:18

Az NB I-es kiesés szempontjából sorsdöntő, szombati MTK-Vasas mérkőzésre szurkolói kártya nélkül lehet jegyet lehet vásárolni. Az előzetesen megnyitott 378 fős vendégszektor két oldalán lévőt is megnyitották, így további 660 Vasas-drukker buzdíthatja az angyalföldi csapatot Dunaújvárosban - közölte a Vasas hivatalos honlapja. Később egy másik közleményt is kiadtak a mérkőzés kapcsán, a cikkben ez is elolvasható.

SPORTIMÁDÓK: Az utazó szurkolói klub! Csatlakozz hozzánk itt! » »

A vasasfc.hu közleménye:

"Az MTK-Vasas mérkőzésre - szurkolói kártya nélkül - jegyet lehet vásárolni a Fáy utcai Vasas FC földszintes irodájában, pénteken 15:30 és 18:00 óra között, valamint szombaton 12:00 és 14:00 óra között.

Kérünk minden Vasas-szurkolót, aki a helyszínen szándékozik szurkolni csapatunknak, hogy a saját érdekében elővételben vásárolja meg jegyét.

Mert ugyan a helyszínen is lehet majd venni belépőt, ám a Dunaferr Arénánál mindössze 2 vendégpénztár lesz nyitva 15:00 órától, ahol így várhatóan hosszú sor alakul majd ki!

Az előzetesen megnyitott 378 fős vendégszektor két oldalán lévőt is megnyitották, így további 660 Vasas drukker buzdíthatja a csapatot a helyszínen. (A középső 378 fős szektorba már ma délre elfogyott minden jegy!)

Arra is kérjük az elővételben jegyet vásárlókat, hogy lehetőség szerint kiszámított 1.000,- forinttal érkezzenek, meggyorsítva és megkönnyítve a jegy kiadást!

(A busszal érkezőknek utólag a jegy átadásával - el kell tudni azokkal számolni - lesz kifizetve a jegy ára!)

Köszönjük megértésüket!

Hajrá, Vasas!" (Fotó: vasasfc.hu)

Később egy másik közleményt is kiadtak a sorsdöntő találkozó kapcsán, miután a felek és az illetékes szervek egyeztettek a találkozóról. Íme:

"A mai, április 29-i dunaújvárosi megbeszélésen, melyen részt vett a Fejér megyei Rendőrkapitányság valamint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság képviselője, az MTK részéről, Domonyai László klubigazgató, valamint Polyák Balázs, a Vasas részéről, Vancsa Miklós ügyvezető, Keresztúri András technikai vezető és Békési Balázs a XIII. kerületi Rendőrkapitányság részéről, a Vasas futball mérkőzések felelőse.

A felek olyan megoldásban egyeztek meg, amely a magyar labdarúgás céljait hivatott követni, és a stadion infrastrukturális lehetőségeit, és az MLSZ előírásait maradéktalanul betartva úgy döntöttek, hogy a lehető legtöbb nézőnek, szurkolónak biztosítsanak lehetőséget az MTK-Vasas bajnoki labdarúgó mérkőzés megtekintésére.

Köszönettel tartozunk mindkét rendőri szervnek és azok képviselőinek, de leginkább az MTK vezetésének, akik a futball és szurkolók mellé állva biztosították az emberek bejutását. Hangsúlyozni szeretném, hogy az MTK és annak vezetése dönthetett volna más módon is.

Ezen hozzáállását a Vasas köszöni, és szeretné, ha a két klub korábbi kimondottan jó kapcsolata továbbra is fennmaradna.

A tárgyaláson a felek a következőkben maradtak:

Az MTK-Vasas bajnoki mérkőzésre a Vasas szurkolóknak nincs szüksége szurkolói kártyára a belépőjegyek megvásárlásához.
A mérkőzésre a korábban hirdetett egy szektor helyett három szektor kerül megnyitásra, amelyre a pontosság igénye nélkül közel 1000 szurkoló foglalhat helyet. Fontos megjegyezni, hogy a Vasas FC saját szurkolóinak biztosítását magára vállalja a stadionon belül, ezért fokozottan kérjük szurkolóinkat a sportszerű szurkolásra, mert minden nem a futballpályára való cselekedet, bekiabálás és egyéb ügyekért a Vasast terheli a felelősség, mind anyagi, mind erkölcsi szempontból."

Utazz a magyar válogatott Eb-meccseire: belépő + tengerparti nyaralás » »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON