Vasas: "Nagyon nagy dolog, hogy benn tudtunk maradni az NB I-ben"

Feltöltve: 2016, május 2 - 14:29 Frissítve: 2016, május 2 - 15:18

Remili Mohamed nagy dolognak tartja, hogy csapata, a Vasas kiélezett küzdelemben, az utolsó fordulóban benn tudott maradni az OTP Bank Ligában, a támadó szerint ugyanis az újoncnak nagyon nehéz feladatai voltak a 12 csapatos élvonalban.

Utazz a magyar válogatott Eb-meccseire: belépő + tengerparti nyaralás » »

Remili Mohamed a vasasfc.hu oldalán az MTK utolsó fordulóbeli, 2-0-s legyőzéséről és a bennmaradás öröméről beszélt.

- Kimondhatatlan boldogság van bennem. Talán jobban örültem ennek a mostani bennmaradásnak, mint az egy évvel ezelőtti feljutásnak. Sokkal nehezebb volt ezt végigcsinálni, mint az egy évvel ezelőtti menetelést. Pedig tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, de hogy ennyire meg kell szenvednünk az első osztályú tagságunkért, azt őszintén nem gondoltam. Amikor a félidőben értesültünk arról, hogy a Puskás 2-0-ra vezet, ránk még hatalmasabb nyomás nehezedett. Ezt sikerült kizárni és nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy így le tudta hozni a mérkőzést. Sajnos az első félidőben két nagy gólszerzési lehetőséget is elrontottam. Az első helyzetemnél – bár ez könnyű kifogásnak, mentegetőzésnek tűnhet – de felpattant a labda. Természetesen nagyon bosszantott, de tovább kellett lépnem. A szünetben az járt a fejemben, nehogy ezen a két kihagyott zicceremen múljon a csapat bennmaradása, ezért a második félidőben még rá tudtunk tenni egy lapáttal, és minden-mindegy alapon megpróbáltunk támadni, gólt szerezni, ami Máté pazar lövése révén sikerült is. A 90. percben sikerült meglódulnom a baloldalon, Pavlovhoz passzoltam, aki egy csel után, ballal felvarrta a jobb felső sarokba. Abban a pillanatban átszakadt egy gát, ami már hónapok óta tartotta bennünk a feszültséget, és olykor a kiesés félelmével kísértett mindnyájunkat. Olyan öröm szakadt ki belőlem is, amit már régen éreztem, sőt talán még soha!

A támadó arra is kitért, miért különleges siker az, amit az angyalföldiek elértek.

- Nagyon nagy dolognak tartom, hogy benn tudtunk maradni, mert ebben a 12 csapatos bajnokságban nekünk újoncként kellett helytállnunk és sikerült. Nagyon büszke vagyok a csapatra, megcsináltuk, amit meg kellett. Hála Istennek valóra váltottuk több tízezer Vasas-szurkoló álmát. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a körülmények, az eredményeink, a botlásaink ellenére még hitt bennünk. Az utolsó két mérkőzésen nem 12., hanem 12. és 13. emberként mellettünk álltak, és biztattak bennünket. Jó dolog a Vasas-családhoz tartozni! A bajban valóban soha nem tapasztalt összefogás történt. Amióta a Vasasban játszom, a drukkereink mindig meg tudnak lepni. Most Dunaújvárosban hihetetlen, megfogalmazhatatlan érzés volt ilyen fergeteges, folyamatos hangorkánban játszani. Amikor már úgy éreztem, lankad az erőm, a biztatásból merítettem energiát Köszönöm még egyszer.

Remili röviden a jövőre, a jövőjére is kitért.

- Még élő szerződésem van a Vasassal, remélem a következő bajnokságban több örömet, győzelmet tudunk szerezni a hűséges és kitartó híveinknek! - tette hozzá. (Fotó: vasasfc.hu)

SPORTIMÁDÓK: Az utazó szurkolói klub! Csatlakozz hozzánk itt! » »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON