Vidi: "Ez nem papírforma második hely volt"

Feltöltve: 2016, május 4 - 11:36 Frissítve: 2016, május 4 - 11:53

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója értékelte a szezont.

SPORTIMÁDÓK: Az utazó szurkolói klub! Csatlakozz hozzánk itt! » »

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója értékelte a szezont a vidi.hu-n.

- Örülök, hogy Horváth Ferenc személyében egy fiatal magyar szakember bizonyította, hogy joggal bíztunk benne, és sikerrel vett egy ilyen nagy kihívást. Magas szinten és főleg eredményesen látta el a feladatát, pedig sokan féltették és kritizálták is menet közben. Azt hiszem, a második hellyel megfelelően válaszolt ezekre a kritikákra. A rendkívül gyenge szezonkezdet után még értékesebb ez az ezüstérem.

A sportigazgató beszélt a kezdetekről is.

- Az első két hét horrorisztikus volt. A csapat rendkívül rossz állapotba került augusztus közepére, rengeteg munkát kellett elvégezni rövid idő alatt. Öt játékost igazoltunk, többet elküldtünk, úgy érzem, az új emberek bizonyították, hogy helyük van a Vidiben. Elkezdtünk szépen lassan felkapaszkodni, és télen már a harmadik helyen álltunk, valamint versenyben voltunk a Magyar Kupáért. Részben szándékosan, részben a téli piac specialitásai miatt januárban nem voltunk aktívak igazolások terén, de mivel a végére még egy helyet előre léptünk a tabellán, azt hiszem, túl sok kritika nem érhet bennünket ebből a szempontból. Nagyon mozgalmas, stresszes időszak volt az elmúlt 8 hónap, de meg lett az eredménye és ez a legfontosabb. Ami még nagyon fontos, nem hiheti senki azt, hogy ez egy papírforma második hely, hiszen pontosan tudjuk, hogy honnan indultunk.

A vezető szót ejtett az edzőkérdésről.

- A kezdetektől arról volt szó, hogy elsősorban külföldi edzőben gondolkodik a klubvezetés. Volt egy kiskapu, és az is egyértelmű, hogy egyes sajtóorgánumok ezt folyamatosan kiemelték, azonban az eredeti elképzeléseknek megfelelően úgy döntöttünk, hogy külföldi edzővel folytatjuk. Eredményes együttműködés volt a klub és Horváth Ferenc között, amilyen jó hangulatban kezdtük, úgy is zárjuk ezt az időszakot. Az új vezetőedzőre rátérve, nagyon remélem, hogy hamarosan bejelenthetjük, egy kis türelmet kérek még a szurkolóktól.

Kovács Zoltán beszélt a fiatalokról is.

- Örülök, hogy Sejben Viktor és Géresi Krisztián is lehetőséghez jutott és ezzel élni is tudtak, előbbi inkább ősszel, utóbbi tavasszal tett hozzá többet a csapat teljesítményéhez. De rajtuk kívül meg kell említenem Varga Bencét és Gyánó Józsefet is, akik szintén ott kopogtatnak az első csapat kapujában. A célunk az, hogy ez a folyamat ne szakadjon meg, úgy akarjuk erősíteni az utánpótlásunkat, hogy akár már középtávon támaszkodhassunk rájuk. (Fotó: vidi.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON