Vanczák jövőjét is befolyásolta az NB I végeredménye

Feltöltve: 2016, május 5 - 14:26 Frissítve: 2016, május 5 - 17:03

Már télen szó volt róla, hogy Vanczák Vilmos hazatér a Siontól. Leggyakrabban az Újpestet, a Diósgyőrt és a Puskás Akadémiát emlegették. Az utóbbi klub tűnt befutónak, de a felcsútiak kiesése révén úgy tudjuk, Vanczák ismét „szabad” lett. Megkérdeztük az aktuális helyzetéről a védőt.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Az elmúlt hónapokban többször nyilatkoztad, hogy szívesen hazatérnél. Itthon folytatod a pályafutásodat?
- Ez is benne van a pakliban – kezdte Vanczák Vilmos a csakfoci.hu-nak. - Korábban elígérkeztem ugyan egy magyar csapathoz, de a bajnoki eredmények tudatában ez már tárgytalan.

Nyilván a Puskásról vagy a Békéscsabáról lehet szó, mi az előbbire tippelnénk…
- Nem szeretnék csapatnevet mondani, egyelőre annyi biztos, hogy jelen pillanatban nincs olyan klub, amellyel akárcsak szóbeli megállapodásom lenne.

Legszívesebben hol folytatnád?
- Ha lenne megfelelő külföldi ajánlatom, akkor természetesen szívesen maradnék kint. Itt a Sionnál is marasztalnak, de annak kevés esélyét látom, hogy itt maradnék, mert játszani szeretnék, és itt azért várhatóan már kevesebb lehetőséget kapok. Azt sem zárom ki, hogy nyártól az NB I-ben fogok játszani. Mindenképp olyan helyre szeretnék igazolni, ahol komoly tervek vannak, profi körülmények, és ahol rendszeresen megkapom a lehetőséget. Ha hazamegyek, semmiképpen sem levezetni akarok, az biztos, hogy 2-3 évig még komoly célokért akarok küzdeni a pályán.

A 79-szeres válogatott játékost képviselő CMG menedzserirodát is megkérdeztük Vanczák jövőjével kapcsolatban, ahonnan a következő választ kaptuk.

- A tengerentúlról és Magyarországról is van érdeklődés Vili iránt. Konkrét ajánlatok is érkeztek már, köztük van olyan, amely nagyon megfontolandó, de kapkodni nem szeretnénk. A svájci bajnokság végét mindenképpen megvárjuk, így valószínűleg csak május végén születik majd döntés.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON