Torghelle: A csapattársak túl messze voltak, ezért adtam a bírónak a karszalagot

Feltöltve: 2016, május 5 - 18:06 Frissítve: 2016, május 5 - 18:06

Torghelle Sándor tagadja, hogy mellbe lökte volna a játékvezetőt, és azt is, hogy üvöltözött volna a piros lapja után - erről a 6 meccsre elmeszelt támadó beszélt a DigiSport Reggeli Start című műsorában. A csatár elmondta azt is, miért adta a játékvezetőnek a csapatkapitányi szalagot.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

- A labda ott volt, én meg akartam szerezni, de egy ütemet késtem, ezt elismerem, így rátapostam az ellenfelem sarkára - mondta a piros lapjáról Torghelle Sándor. - A bíró ezután úgy döntött, hogy kiállít. A döntését egyértelműen elfogadtam, mit tudok csinálni? Egyből célirányosan az öltözőbe mentem, és odaadtam neki a CSK-szalagot, amit aznap Kanta Józsi hiányában én viseltem. Reflexszerűen történt az egész, mert nem volt MTK-játékos a közelemben, Vass Ádám 15 méterre állt tőlem. Én viszont nem felé vettem az irányt, mert nem akartam én semerre menni, csak az öltözőbe - mondta a támadó, aki nem érti, miért került a játékvezetői jelentésbe az, hogy mellen lökte őt.
- Ezt tőle kellene megkérdezni. Még verbálisan sem fakadtam ki, lehet látni a felvételen, hogy meg se szólalok, hanem egyből elindulok lefelé a pályáról. Remélem, hogy amikor megnézik a felvételt, kicsikét enyhítenek majd a 6 meccses eltiltáson, hiszen fellebbeztünk az ítélet ellen. (Fotó: vidi.hu)

Torghelle beszélt a jövőjéről is: szerződést hosszabbíthat az MTK-val.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON