Örömhír az MTK-nál: Torghelle évekre elkötelezte magát

Feltöltve: 2016, május 7 - 15:12 Frissítve: 2016, május 7 - 15:12

Az MTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Torghelle Sándor 2019. június 30-ig meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Az MTK szombat kora délután a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyik kulcsembere, Torgelle Sándor még évekig a klub játékosa marad, ugyanis 2019. június 30-ig meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

A kontaktus aláírását követően a csatár az mtkbudapest.hu-nak nyilatkozott.

- Elsősorban azt emelném ki, hogy itt jó helyen vagyok. Hosszú távra tervezek. Az is jól látszik, hogy a szerződésem lejárta után is számítanak rám, ami összhangban van az én elképzeléseimmel, hiszen magam is itt képzelem el a jövőmet, ez még plusz motiváció számomra. Kiváló a kapcsolatom a vezetőkkel, a játékosokkal, a szakmai stábbal, ezért döntöttem úgy, hogy aláírom a hároméves szerződést - fogalmazott. (Fotó: mtkbudapest.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON