A Vasas az edzőkérdésről: Jó néhány dologban nem értettünk egyet!

Feltöltve: 2016, május 9 - 11:49 Frissítve: 2016, május 9 - 11:54

Továbbra sem dőlt el, hogy a lejáró szerződésű Michael Oenning irányítja-e majd a Vasast a jövőben is, a klub még tovább tárgyal az angyalföldieket az NB I-ben végül drámai közdelemben benntartó trénerrel. A részletekről Vancsa Miklós ügyvezető számolt be.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Vancsa Miklós ügyvezető a vasasfc.hu oldalán részletesen beszélt arról, hogyan és miről zajlanak a tárgyalások a lejáró szerződésű Michael Oenning vezetőedzővel.

- Most az edzőkérdés a legfontosabb, amit a közeljövőben el kell döntenünk, mert az edző személye alapvetően meghatározza, akár a lejáró szerződésű játékosok sorsát, akár az esetlegesen a csapathoz érkezők kiválasztását. Először is: Michael Oenningnek lejár a szerződése. Már túl vagyunk vele egy tárgyaláson. Egyeztetnünk kell álláspontjainkat a csapat jövőjéről. A tavaszi mérkőzések alapján azt mondhatom, hogy jó néhány dologban nem értettünk egyet, nem mindent láttunk egyformán. Ez önmagában még nem baj. Idézném Illovszky Rudi bácsi klasszikusnak számító gondolatát, miszerint "azért szép a futball, mert mindenki másképpen látja". Azt kell tisztáznunk elsősorban Michaellel, hogy nagyon másképpen látjuk-e a jövőt, vagy sem. Ha nagyon eltérnek a szakmai álláspontjaink, akkor nyilván nem vele folytatjuk. Ha viszont közel azonosak a meglátásaink, akkor a kisebb különbségeket át tudjuk hidalni és ebben az esetben Michael folytathatja a januárban megkezdett munkát. Úgy vélem, hogy még további egyeztetések kellenek ahhoz, hogy tisztábban lássunk. Ezekre a közeljövőben sort fogunk keríteni. Természetesen én is olvastam, hogy mivel az U21-es válogatott szövetségi edzői posztja megüresedett, így egyesek kombinálnak, és arról cikkeznek, hogy esetleg Michael ott folytathatja a munkáját. Nekünk ezt nem jelezte a Michael. Ezzel együtt, mivel nálunk lejár a szerződése, így akár ez is benne lehet a pakliban. Mi soha egyetlen edzőnknek a „torkán" sem akartunk lenyomni egyetlen játékost sem, ám azért a vezetőség azt a jogát meg akarja tartani, hogy az edző se hozhasson ide akárkit. Ezzel kapcsolatban voltak rossz tapasztalataink az elmúlt 13 évben. Erre most már sokkal jobban odafigyelünk. A télen Michael teljesen szabadkezet kapott a játékosokkal kapcsolatos döntésekben. Amennyiben mellette döntünk, ez most sem lesz alapvetően másképpen, de amivel nem értünk egyet, amellett határozottan ki fogunk állni - nyilatkozta a klubvezető a hivatalos klubhonlapon. (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON