Újpest: Lencse aligha a liláknál folytatja - távol az álláspontok

Feltöltve: 2016, május 11 - 14:10 Frissítve: 2016, május 11 - 16:43

A csakfoci.hu információi szerint Lencse László maradására kicsi az esély Újpesten. Úgy tudjuk, az első egyeztetéseken túl vannak a felek és a klubok, ezek pedig nem alakultak kedvezően a lilák szempontjából.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Télen igazolt Újpestre Lencse László, akit a Puskás Akadémia fél évre adott kölcsön, így a bajnokság lezárultát követően ismét tárgyalni kellett a hosszabbításról. Honlapunk információi szerint ezek egyelőre nem alakultak kedvezően a lila-fehérek számára: sem a Puskás Akadémiával nem tudtak megállapodni a vételárról, sem a játékossal a fizetéséről, így Újpesten ezen feltételek mellett egyelőre lemondtak a mielőbbi megszerzéséről.

Nem kizárt, hogy ha később módosulnak a feltételek, és a lila-fehérek erősítési tervei sem a tervek szerint valósulnak meg, akkor újra előtérbe kerülhet Lencse kivásárlása, de erre az elkövetkező hetekben nem nagyon van esély.

Lencse 13 bajnokin játszott tavasszal, ezeken 4 gólig jutott. (Fotó: ujpestfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON