Rossi: Senkinek se jusson eszébe, hogy eladtuk a Puskás elleni meccset

Feltöltve: 2016, május 11 - 19:39 Frissítve: 2016, május 11 - 19:39

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi a csapat szezonjának értékelése alkalmával kitért a negatívumokra is, amely során külön említést tett a kispestiek Puskás Akadémia elleni szezonzáró meccsére is.

A Budapest Honvéd trénere, Marco Rossi a Honvéd TV-nek értékelte a kispestiek szezonját, amely során a negatívumokról is említést tett.

- Az egyetlen dolog, amely nagyon negatív nyomot hagy ezen a szezonon, az az utolsó mérkőzés. Nagyon nem tetszett a csapat játéka az első fél órában, amiért egyértelműen én vállalom a felelősséget. Komoly taktikai hibákat követtünk el, miközben én nem olvastam jól az ellenfél játékát, így nem változtattam időben a felálláson. Én nagyon megértem, hogy a szurkolók emiatt elégedetlenek voltak, igazuk van. Én ugyanúgy nyerni szerettem volna Felcsúton - nyilatkozta az olasz edző, majd cáfolta, hogy a csapata eladta volna a Puskás Akadémia elleni mérkőzést.

- Ettől függetlenül borzasztóan igazságtalan dolognak tartom, hogy megvádolnak azzal, esetleg mérkőzést adnék el. Én a pályafutásom során soha nem csináltam ilyet. Jól ismerem a játékosaimat, és tűzbe teszem értük a kezem, vagyis biztos vagyok abban, hogy nekik sem fordult meg ez a fejükben. Senkinek eszébe se jusson, hogy aki ennél a klubnál dolgozik, valaha is ilyen dologra vetemedne! - mondta Rossi, aki szerint a fiatalok szerepeltetése is közrejátszott az ingadozó teljesítményben.

- A Honvédban ebben a szezonban mindenki kitűnő munkát végzett, rengeteg olyan fiatalt építettünk be a csapatba, akik itt nőttek fel az Akadémián. A keretnek több mint hatvan százaléka saját nevelésű játékos. Teljesen normális, hogyha ennyire fiatal a csapatod, akkor néha fent, néha pedig lent van a teljesítmény. Ezért is gondolom úgy, hogy jól sikerült a szezon - fogalmazott.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON