Honvéd: Elfeledett légióssal pótolnák Youlát

Feltöltve: 2016, május 14 - 16:55 Frissítve: 2016, május 14 - 16:56

Házon belülről "pótolhatja" a Bp. Honvéd a távozó Souleymane Youlát. Úgy tudjuk, az ő helyére nem feltétlenül érkezik játékos, előtérbe kerülhet Kabangu Kadima szerepeltetése, akiről Marco Rossi rendkívül jó véleménnyel van.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Mint arról honlapunk beszámolt, valószínűleg az MLS-ben folytatja pályafutását Souleymane Youla, aki biztosan távozik Kispestről. A gólerős támadót azonban várhatóan nem egy új igazolással, hanem házon belülről pótolnák. Kispesten abban bíznak, hogy most jön el Kabangu Kadima ideje.

A kongói válogatott csatár tavasszal azzal került be a hírekbe, hogy TBC-vel bajlódott, így a télen szerződtetett játékos bemutatkozására nem is került sor, neve kissé feledésbe merült.

Marco Rossi, a csapat vezetőedzője azonban rendkívül jó véleménnyel van a fiatal csatárról, aki berobbanhat a következő szezonban, legalábbis ebben bíznak az alapján, amit eddig mutatott magából az edzéseken a játékos.

A Dark becenévre hallgató 22 éves kongói csatár a róla írt jellemzések szerint átlagon felüli gyorsasággal rendelkezik, gólerős és a kongói válogatottban is bemutatkozott már. A fiatal játékosnak a Honvéd az első európai klubja, előtte hazájában az AS Boss, az FC SSM és az FC MK játékosa volt.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON