Lengyelországban folytatja az Újpest kulcsembere

Feltöltve: 2016, május 21 - 17:21 Frissítve: 2016, május 21 - 17:22

Az Újpest szombaton a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Litauszki Róbert a lengyel KS Cracovia csapatában folytatja futballkarrierjét.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Az Újpest védője, Litauszki Róbert július 1-től Krakkóban, a KS Cracovia csapatában folytatja futballkarrierjét. A labdarúgó méltóképpen akart elköszönni a szurkolóktól, a búcsúgondolatait pedig az ujpestfc.hu adta közzé.

"Kedves Újpest-szurkolók!

Ma elbúcsúzom tőletek. Búcsúzom a csodálatos klubtól, ahol 13 évet töltöttem. Itt váltam játékossá, és itt váltam azzá, ami ma vagyok. Az Újpest mindig a szívemben lesz. Köszönöm, hogy az újpesti család része lehettem.

Búcsúzom a szurkolóktól, akiktől megtanultam, mit jelent újpestinek lenni. A vérem örökre lila marad! Köszönöm neketek azt a sok szép emléket, amit tőletek kaptam. Köszönöm azt a sok szép évet, amelyet együtt töltöttünk.

Köszönöm a klubnak, hogy új szerződést ajánlott. Fájó szívvel, de úgy döntöttem, új fronton próbálom ki magam. Reménykedem, hogy újabb kapuk nyílnak meg előttem, akár a válogatott irányában is.

Szomorúan búcsúzom, de eljött az életemnek egy újabb állomása, amikor tovább kell lépnem. Bárhol leszek is, mindig örömmel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre. Annyit mondanék még, hogy: "Hajrá Újpest!!"”

Klubunk sok sikert kíván kiváló labdarúgójának a továbbiakban!"

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON