A Loki két válogatottját igazolná le a Vidi

Feltöltve: 2016, május 23 - 12:46 Frissítve: 2016, május 23 - 15:10

Bódi Ádám mellett Varga Józsefet is vinné az ezüstérmes Videoton – értesült az egyik debreceni portál. Ahogy megírtuk: Bódit már télen is szerződtette volna a Vidi, míg Varga esetében "részben" eladási kényszerben van a DVSC. Mint ismert, Kovács Zoltán pénteken arról beszélt honlapunknak, hogy a hazai piacról nagy dobásra készülnek, a debreceni duó megszerzése ennek megfelelne.

Ott leszel az Eb magyar meccsein? Itt vannak a legolcsóbb szállások! » »

Bódi Ádám mellett Varga Józsefet is vinné az ezüstérmes Videoton – írja a dehir.hu. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója elmondta, valóban van érdeklődés a két futballista játékjoga iránt, de konkrétumokat egyelőre nem kívánt közölni. Hozzátette, hogy kedden ül össze a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága, az igazgatóság tagjai megtárgyalják az átigazolási kérdéseket is, azt azonban egyelőre nem közölték, hogy konkrét ajánlatokról döntenek-e majd, vagy „csak” meghatározzák az egyes játékosok esetleges eligazolási pénzösszegét.

Bódi Ádám lehetséges érkezéséről még télen számolt be elsőként a csakfoci.hu, kiemelve, hogy a Videoton komoly ajánlatot tett érte, azt végül elutasította a debreceni klub. Szima Gábor erről korábban azt mondta, 300 ezer eurót kínált a Videoton első körben, ők egymilliót kértek, a fehérváriak második ajánlata félmillió euróról szólt, de ezt elutasította a DVSC.

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán pénteken arról beszélt honlapunknak, hogy nagy dobásra is készülnek a hazai piacról. Ebbe a vonulatba beleillene a debreceni duó megszerzése, hiszen egyben a rivális is gyengülne ezáltal.

Úgy tudjuk, Varga József esetében a Loki azért van lépéskényszerben, mert a szerződése egy éven belül lejár, és ha azt nem sikerül meghosszabbítani, akkor januártól előszerződést köthet bárkivel.

A sportigazgató az említett interjúban ezt mondta egyébként a hazai átigazolási törekvéseik nehézségeiről:
"Probléma, hogy a Videoton helyzetében nem egyszerű a hazai piacról igazolni, hiszen a rivális klubok hozzánk nem szívesen engedik el az értékeiket, vagy olyan árat kérnek tőlünk, mint amit mondjuk még egy külföldi klubtól sem." (Fotó: dvsc.hu)

Ezeket kell tudnod, ha Eb-meccsre mész - 8 fontos kérdés és válasz » »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON