Közel a Vidihez a Loki egyik válogatott játékosa - a másik maradhat

Feltöltve: 2016, május 30 - 13:57 Frissítve: 2016, május 30 - 16:41

A csakfoci.hu információi szerint a Videoton által csábított két debreceni játékos közül az egyik megszerzésére van jó esély jelenleg. Úgy tudjuk, Bódi Ádám alighanem a Vidinél folytatja majd, Varga József esetében ez erősen kérdőjeles. Utóbbi játékossal hosszabbítana a Loki, de Fehérváron sem mondtak le még a megszerzéséről.

Honlapunk is beszámolt arról korábban, hogy Bódi Ádámot és Varga Józsefet is kivásárolná élő szerződéséből a Videoton. Az informális egyeztetések az elmúlt napokban is folytak a felek között, ennek eredményeképp történtek is fejlemények az ügyben: a csakfoci.hu debreceni forrásokból úgy értesült, hogy Bódi Ádám klubváltására komoly esély van, a válogatott szélsőt eladhatja a Loki a fehérvári klubnak.

Más a helyzet a másik kiszemelt Varga József esetében: mint arról beszámoltunk, a védekező középpályásnak egy év múlva lejár a szerződése, így télen akár már előszerződést is köthetne bármelyik klubbal. Úgy tudjuk, hogy Vargát mindenképpen megtartaná a DVSC klubvezetése, ennek eredményeképp az eddiginél jobb feltételeket tartalmazó szerződést kínálnak neki, és van is esély arra, hogy a játékos ezt elfogadja. A Videoton ettől függetlenül is komolyan érdeklődik iránta, Fehérváron sem tettek még le a megszerzéséről, de jelenleg jelentősebb kisebb az esélye annak, hogy Varga a riválishoz igazoljon a nyár folyamán.

Debrecenben egyébként a lehetséges erősítésekről is zajlanak már az egyeztetések: honlapunk a múlt héten beszámolt arról, hogy a ZTE gólkirály-jelöltjét, Daru Bencét vinné a Loki, de felmerült egy korábbi játékos, Laczkó Zsolt leigazolása is, valamint lépéseket tehetnek a fiatal újpesti kapus, Banai Dávid megszerzéséért. (Fotó: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON