Visszatért a fiatal védő a Vasashoz, és megcélozta a válogatott keretet

Feltöltve: 2016, május 30 - 21:28 Frissítve: 2016, május 30 - 22:26

Osváth Attila hét hónappal térdkeresztszalag szakadása után, a június 6-án kezdődő felkészülés során már teljes értékű edzésmunkát végezhet a Vasasnál. A fiatal védő egyből a válogatottat célozta meg.

Osváth Attilának egy évvel korábban a bal csuklója eltört, amin három hete egy korrekciós műtétet hajtottak végre, ami tökéletesen sikerült. Pár napja már könnyített gipsz került kezére, így ez sem akadályozza, hogy részt vehessen az intenzív edzéseken a Vasasnál.
„Nem voltam nyaralni sehol. Otthon a szüleimnél tartózkodtam Balatonfüreden. Pihentem és minden nap intenzíven edzettem, hogy mind fizikailag, mind pedig mentálisan rendben legyek. Nagyon hiányzik már a az éles játék. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy meggyőzzem Oenning mestert, hogy hasznos tagja lehetek a csapatnak, és idővel visszaverekedjem magam először az U21-es, majd a felnőtt válogatottba” - nyilatkozta a játékos a Vasas honlapjának.

A fiatal szélső védő a múlt év októberében még tagja volt a Feröer-szigetek (október 8.) és Görögország (október 11.) elleni Eb-selejtezőkre készülő válogatott szűk keretének, majd 2015. október 24-i Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen elülső és oldalsó térdkeresztszalag-szakadást szenvedett. A november 30-án elvégzett műtét jól sikerült, komplikáció nem lépett fel.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON