Átvette a Loki a bronzérmeket - fotók!

Feltöltve: 2016, június 1 - 10:53 Frissítve: 2016, június 1 - 10:53

A Debrecen játékosai a bajnokság harmadik helyezettjének járó érmeket és egy kupát is átvehettek.

Megkapták a bronzérmeket a DVSC-TEVA játékosai, edzői és dolgozói kedden este az Erdőspuszta Club Hotelben rendezett vacsorán. A rendezvényt Szima Gábor, a DVSC elnöke nyitotta meg. Gratulált a csapat bronzérméhez, majd röviden értékelte a szezont. Megemlítette, hogy nem a harmadik hellyel, sokkal inkább a megszerzett pontok számával elégedetlen, bár tudja, hogy nehéz, zaklatott év áll a csapat mögött. Végül elmondta a jelenlévőknek, hogy lesznek még távozó és érkező játékosok is a csapatnál.

Szima Gábor beszéde után Csiki Károly, a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyigazgatója köszöntötte a labdarúgókat, majd átadta az érmeket.

Ezt követően a Loki csapatkapitánya, Szakály Péter a bajnokság harmadik helyezettjének járó kupát vette át. Az esemény közös vacsorával zárult - olvasható a dvsc.hu-n. (Fotók: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON