Torghellének mindegy

Feltöltve: 2016, június 3 - 21:58 Frissítve: 2016, június 3 - 21:58

Torghelle Sándornak teljesen mindegy, hogy melyik csapatot kapják az Európa Liga selejtezőjében. Az MTK játékosai mindenképp úgy készülnek, mintha a lehető legerősebb ellenféllel kellene találkozniuk.

Az MTK Budapest megkezdte a felkészülést a következő szezonra, amely hamar kezdődik a kék-fehérek számára, mert az Európa Ligában is helyt kell állniuk. Torghelle Sándor elmondta: nem érdekli, hogy a sorsoláskor melyik ellenféllel kerülnek szembe.

- A felkészülés szempontjából ez egyáltalán nem fontos - nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt. - Mindenképp úgy készülünk, mintha a ránk váró csapatok közül a legerősebbel kellene találkoznunk. Ugyanakkor a leggyengébbet is megkaphatjuk még. Nem vagyunk kiemeltek, úgyhogy papíron nehezebb ellenfelet kaphatunk. Van még négy és fél hetünk arra, hogy felkészüljünk és a pályán erre rácáfoljunk és továbbmenjünk a következő fordulóba.

(Fotó: dvsc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON