Oenning: A Vasasnál a középmezőny a cél

Feltöltve: 2016, június 5 - 14:41 Frissítve: 2016, június 5 - 14:41

A Vasas hétfőn elkezdi a felkészülést az új szezonra. Michael Oenning, a piros-kékek vezetőedzője a beszélt a célokról.

Michael Oenning a vasasfc.hu-nak beszélt a terveiről.

- A hamarosan kezdődő idényben meg kell lépnünk egy újabb lépcsőfokot felfelé, vagyis tovább kell stabilizálni és céltudatosabbá kell tennünk alapjátékunkat. Továbbá amiben mindenképpen fejlődnünk kell, az a játék gyorsasága, valamint tovább kell fejlesztenünk játékosaink atlétikai képességeit is. Emellett a pálya középső részében nagyobb magabiztossággal kell a támadásokat kialakítanunk. Ezek sulykolására most több idő lesz, így emiatt sok labdás elemet fogunk a felkészülés edzésein gyakorolni. Abban is bízom, hogy kevesebb sérüléssel tudjuk a következő szezont lejátszani. Összességében azt várom a következő bajnoki évadtól, hogy stabilan sikerül megragadnunk a középmezőnyben.

A német szakember szót ejtett a változásokról is.

- Természetesen szeretnénk megerősíteni a csapatot, ám légiós csak akkor jöhet szóba, ha minőséget tud hozni a játékba. Elsősorban magyar játékosokban gondolkodunk, de nem zárható ki légiós érkezése sem. Úgy vélem, hogy a széleken jól állunk, így elsősorban a középpálya, illetve a csatársor közepén kellene erősítenünk, főleg olyanokkal, akik jó játékerőt képviselnek. Nem baj az, ha a játékosoknak van konkurenciájuk. Ettől függetlenül mindenkinek meg kell értenie, hogy az igazolás nem kívánságműsor, de a klubvezetéssel együtt figyeljük a kínálkozó lehetőségeket. (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON