Bognár György nem akar edzőként dolgozni

Feltöltve: 2014, október 6 - 16:56 Frissítve: 2014, október 6 - 18:24

A hétvégi Zalaegerszeg elleni bajnokin már nem Bognár György volt az NB II-es Csákvár vezetőedzője. Az utód, Toldi Gábor. Bognár nem akart edző lenni, ezért szakmai tanácsadóként segíti a klubot.

A jövőben az Aqvital FC Csákvár csapatánál Toldi Gábor látja el a vezetőedzői feladatokat, az eddigi szakvezető, Bognár György szakmai tanácsadóként segíti munkáját. Nagy Sándor, a klub elnöke a következőket mondta a váltással kapcsolatban az aqvitalfc.hu.

– Az egyik kupameccsünkön Bognár Györgyöt, szerintünk jogtalanul kiállította a játékvezető – kezdte az elnök. – A fegyelmi tárgyaláson elhangzott, hogy a játékvezető az edző fölött áll és nem partneri viszony van közöttük. Úgy érezzük, hogy nincs olyan fórum, ahol az edzőket meg lehet védeni, azaz teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezért támogattuk Bognár György azon kérését, hogy a jövőbe ne kelljen edzőként dolgoznia, s támogatjuk őt a továbbiakban is ebben az elvi vitában. Szakmai tudására a jövőben is igényt tartunk, ám az edzői feladatokat ettől kezdve Toldi Gábor látja el.

A klub részéről innentől kezdve lezártnak tekintik a történteket, s nem kívánnak foglalkozni az esetleg felmerülő további kérdésekkel.

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON