Bognár György beintett az MLSZ büntetésére: "Nem fizetek"

Feltöltve: 2014, október 23 - 08:57 Frissítve: 2014, október 23 - 14:50

Bognár György, korábbi válogatott labdarúgó, az NB II-es Csákvár szakmai tanácsadója egyfajta ultimátumot kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén: a grémium eltiltotta mindenféle sporttevékenységtől mindaddig, ameddig a szakember a korábban kiszabott 100 ezer forint pénzbüntetést az MLSZ részére nem fizeti meg. Bognár elmondása szerint nem ért egyet a döntéssel és nem is kívánja befizetni a büntetését. A klub ugyanakkor rendezte volna már a tartozást, de az MLSZ álláspontja szerint azt csak Bognár tehetné meg személyesen. Ő pedig nem akarja.

A Csákvár honlapján megjelent hír szerint Bognár éppen emiatt a büntetés miatt mondott le néhány hete vezetőedzői pozíciójáról és lett szakmai tanácsadó, de a jelek szerint mostantól ezt a feladatkört sem tölthetné be.

- Akkor most reggelente kerékpározni sem mehetek? Továbbra sem kívánom befizetni a rám kirótt összeget, mivel továbbra sem értek egyet a döntéssel. Ez elvi kérdés nálam. Amit az MLSZ művel az edzőkkel szemben, az minden, csak nem éppen demokratikus. Természetesen be fogom tartani a mérkőzésre vonatkozó előírást, ott fogok helyet foglalni, ahol azt a szabályok engedélyezik. A munkavégzéstől, a szakmai irányítástól viszont nem tilthatnak el – reagált Bognár György a FEB döntésére.

A klub már régen befizette volna a 100 ezer forintos büntetést, ám nem tehette meg, ugyanis, a "számlát" csak és kizárólag Bognár György egyenlítheti ki – írja a klubhonlap, amely arra is felhívta a figyelmet, hogy ugyanebben a cipőben járt egyébként a csapat hét végi ellenfele, a Mezőkövesd és vezetőedzője, Tóth László is a közelmúltban.

Esetükben a borsodi klub fizetett, ám az MLSZ nem törölte a szakvezető büntetését, mondván a munkáltató nem volt jogosult az “adósság” rendezésére. (Fotó: vidi.hu)

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON