Bognár György meggondolta magát - mégis fizet az MLSZ-nek

Feltöltve: 2014, október 24 - 15:34 Frissítve: 2014, október 28 - 17:55

Korábban Bognár György úgy nyilatkozott, hogy nem hajlandó befizetni a 100 ezer forintos büntetését az MLSZ-nek, mostanra azonban meggondolta magát az NB II-es Csákvár szakmai tanácsadója.

- Bár a keddi fegyelmi tárgyalás után szakmai tanácsadónk, Bognár György úgy nyilatkozott, továbbra sem kívánja befizetni az MLSZ által rá kirótt 100 ezer forintos büntetést, végül mégis meggondolta magát. Mivel a klub érdeke előrébb való volt ebben az esetben, mint az edző elvi kérdése, átutalta az összeget. Ezzel vélhetően pont került a fegyelmi ügy végére, ám nyitott kérdések azért továbbra is maradtak, melyek viszont túl mutatnak egyik vagy másik klub, edző érdekén - írja az aqvitalfc.hu. (baon.hu)

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON