Vasas: "A vezetés motivációs eszköze a pénz" - elégedettek az igazolásokkal

Feltöltve: 2015, február 17 - 15:11 Frissítve: 2015, február 18 - 09:53

Sikeresnek ítéli az erősítések szempontjából a téli időszakot Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője, aki hamarosan Remili Mohameddel is tárgyalóasztalhoz ül szerződése meghosszabbításának ügyében. A piros-kékek elöljárója kifejtette, a vezetés motivációs eszköze a feljutás kiharcolása érdekében a pénz.

Remekül erősített a Vasas a télen, Vancsa Miklós ügyvezető elégedett is a keret alakulásával. A próbajátékon szerepelt Nemanja Stanimirovic nem lesz az angyalföldiek játékosa, a fiatal Murka Benedek ügyében viszont jól haladnak az egyeztetések. Utóbbi játékost a klub elöljárója már a kerethez is sorolta.

– A hozzánk érkező 5-6 labdarúgó között találhatunk nagyon fiatal játékosokat, az egyaránt korosztályos válogatott Murka Benedek és Hangya Szilveszter személyében. De ide vehetjük a 25 éves Debreceni Andrást is, aki tagja volt a 2009-es egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes magyar labdarúgó-válogatottnak. Szerintem teljesen jó korban van Bori (31) és Czvitkovics (32) is, semmiképpen sem tartom őket öreg labdarúgóknak. Ha csak a magam pályafutására visszaemlékszem, én ebben a 30-32 éves időszakomban éreztem magam a legjobban minden szempontból. És leigazoltuk Kenesei Krisztiánt is, akiben nagyon bízunk, hogy még komoly segítséget tud nyújtani rutinjával, meglátásaival, passzaival és átlagon felüli rugótechnikájával. No meg természetesen számítunk a góljaira is – mondta a vasasfc.hu-nak Vancsa, aki arra is kitért, hogy távozó várhatóan már nem lesz.

Arra a kérdésre, mivel próbálják motiválni a játékosokat a feljutás kiharcolása érdekében, az ügyvezető így felelt:

– A vezetés motivációs eszköze - bármennyire is szeretnénk, ha nem így lenne jelen világunkban - a pénz. A focistáink szerződéseiben - elkerülve, hogy üzleti titkokat árulnék el - vannak NB I-es és NB II-es feltételek meghatározva. Minden játékosunk jól felfogott erkölcsi és pénzügyi érdeke, hogy ez év nyarától a Vasas felnőtt labdarúgócsapata már az NB I-ben szerepeljen. Azt gondolom: bármely játékosunk, a bajnoki meccsek előtt olvassa át a szerződését és láthatja, hogy mennyit nyerhet, vagy veszíthet a feljutással, illetve a nem feljutással. Azoknak a játékosainknak, akiknek pedig most nyáron lejár a szerződése - Menyhárt, Nagy Tamás, Ferenczi -, elemi érdekük, hogy úgy szerepeljenek a tavaszi idény 15 bajnoki mérkőzésén - akár itt, akár más csapatokban folytatják pályafutásukat -, hogy megfelelő pénzügyi kondíciókat tudjanak kiharcolni.

Vancsa kitért a meghatározó játékosnak számító Remili Mohamed helyzetére is, akinek nyáron lejár a jelenlegi kontraktusa.

– Mohával már december óta tárgyalásban vagyunk a hosszabbításról. A közelmúltban a türelmét kértem, mert az újonnan érkező játékosokkal kapcsolatos tárgyalások sok időt felemésztettek. Így a közeli jövőben újra leülünk tárgyalni. Annyit megoszthatok, hogy álláspontjaink nincsenek messze egymástól. Reményem szerint hamarosan a Vasas és Remili számára is megnyugtató módon pontot tudunk tenni az ügy végére – fogalmazott. (Fotó: vasasfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON