Bognár György: "Már csak az hiányzott, hogy a bíró rúgja a 11-est"

Feltöltve: 2015, március 2 - 13:01 Frissítve: 2015, március 2 - 20:21

A Csákvár 9 emberrel ért el bravúros döntetlent a feljutásért harcoló Békéscsaba ellen az NB II legutóbbi fordulójában. Bognár György szakmai igazgató mégsem volt mindennel maradéktalanul elégedett.

Bognár György, az NB II-es Csákvár szakmai igazgatója enyhén szólva sem volt elégedett a játékvezető ténykedésével csapata Békéscsaba elleni mérkőzésén.

- Lejátszottam néhány száz meccset életemben, de ilyen felháborító bíráskodással nem igen találkoztam – kezdte Bognár György az aqvitalfc.hu-nak. – Már az is felháborító volt, hogy úgy küldött el a kispadról a játékvezető, hogy nem káromkodtam, nem szidtam senkit. Tény, reklamáltam, de de nem nyomdafestéket nem tűrő módon. Aztán jött Domján kiállítása … Mi jutottunk szabadrúgáshoz, a játékvezető megkérdezte Bozsót, hogy kéri-e a kilenc métert. A nemleges válasz után gyorsan el is végeztük a szabit, erre Nazsa Tamás felmutatta a sárgát csapatkapitányunknak, mondván még nem adott engedélyt rá. Mivel ez már a második volt Domjánnak, mehetett zuhanyozni. És ekkor még több mint fél óra volt hátra. Molnár Csabi úgy kapta meg a második sárgát, hogy még a szabálytalanság is véleményes volt. A tizenegyes pedig … már csak az hiányzott hozzá, hogy maga a játékvezető álljon a labda mögé. Mindegy, így is pontot szereztünk. (Fotó: aqvitalfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON