Már Prukner segíti a padlón lévő Kaposvárt - ő az egyik edzőjelölt

Feltöltve: 2015, március 3 - 21:19 Frissítve: 2015, március 4 - 12:13

Prukner László harmadszor is a Kaposvár vezetőedzője lehet, egyelőre a nehéz helyzetbe sodródott NB II-es csapat felkészülését segíti Házi László megbízott edző mellett, de a somogyi városhoz ezer szállal kötődő szakember egyike a végleges megoldásként kiszemelt tréner-jelölteknek. Az edzők mellett támogatókkal is tárgyaló gárda játékosokat is igazolt.

Mint ismeretes, az anyagilag padlón lévő és két tavaszi bajnokiját egyaránt elveszítő Kaposvár edzője, Tamási Zoltán mindössze nyolc hét után távozott posztjáról, így jelenleg Házi László megbízott edzőként vezeti a Rákóczi edzéseit, és várhatóan ő ül majd a somogyiak kispadján a Mezőkövesd elleni, hétvégi találkozón is.

Az edzőkérdés végleges megoldásán dolgozik a klubvezetés, erről Czimmerman Árpád, a futball kft. nemrégiben kinevezett ügyvezetője beszélt a klubhonlapon. A jelöltek között Prukner László is ott van, sőt...

- Már tárgyalunk több szakemberrel, de nem született döntés. A héten, átmeneti megoldásként Házi László látja el a megbízott edzői teendőket, és ő vezényel a hétvégén is, a mezőkövesdi bajnoki találkozón. Közben Prukner László személyében egy kiváló helyi edző segít nekünk önzetlenül, a klubhoz való szoros kötődése miatt, és segít majd nekünk szombaton is. (...) Igen, vele is tárgyalunk – mondta Prukner kapcsán az ügyvezető –, és a csapat véleményem szerint elfogadná őt. Az eddigi visszajelzések alapján szívesen dolgoznának vele a fiúk, de ő más teendői miatt egyelőre nem tudott választ adni a felkérésünkre.

A játékoskeretben is történtek változások a napokban.

- Zsivóczky Norbert szerződtetése után a múlt héten három játékossal erősödtünk: Petrók Viktor, Balogh Bence és Bozsó Antal egyaránt a Rákócziban folytatja pályafutását. Zsivóczky, Petrók és Balogh be is mutatkozott az elmúlt hétvégén.

Ami a zord anyagi helyzet megoldását illeti, Czimmerman szerint ebben is várhatóak akár biztató fordulatok.

Folyamatosan ezen dolgozunk, és ezúton is köszönetet mondok azért, hogy a város a csapat mellett maradt a nehéz időszakban is. Közben tárgyalásokat folytatunk több céggel, és örömmel mondhatom, hogy vannak biztató jelek. Szeretnék bizalmat és türelmet kérni a munkámhoz, és remélem, megerősödhetünk majd – tette hozzá. (sonline.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON