Nyíregyháza: A héten minden játékossal leülnek tárgyalni

Feltöltve: 2015, június 10 - 11:05 Frissítve: 2015, június 10 - 13:57

A héten szeretne a tavaszi keret valamennyi játékosával tárgyalni a Nyíregyháza Spartacus vezetése. Mátyus János vezetőedző abban bízik, rövidesen kiderül, kikkel dolgozhat együtt, ehhez az MLSZ hivatalos levelére várnak, amelyből kiderülne, hogy valóban az NB III-ban kell-e indulnia a Szparinak.

"Bár az MLSZ elnökségi tagja egy tévé interjúban már bejelentette, hogy elutasították a Nyíregyháza Spartacus méltányossági kérelmét, erről eddig hivatalosan semmilyen levél nem érkezett a klubhoz. Arról igen, hogy az NB III-as nevezést elfogadták, viszont továbbra sem lehet biztosan kijelenteni, hogy a harmadosztályban indulhat csak a csapat. A klub vezetőinek dolgát ez alaposan megnehezíti akkor, amikor játékosokkal tárgyalnak, ráadásul utóbbiak szabadságukat töltik" – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

Mátyus János az előző szezont tekintve egyértelműen elégedetten értékelt.

– Három részre osztható az elmúlt időszak. Amikor Nyíregyházára érkeztem, kaptam egy kész keretet, mellyel ősszel a legfontosabb célt teljesítettük, olyan pozícióban végeztünk, hogy a folytatás előtt megmaradt az esélyünk a célok elérésére. Tavaszra alaposan kicserélődtek a játékosok, egy új csapatot kellett építenem, mellyel a bajnokság vége előtt jóval kiharcoltuk az NB-I-es tagságot. Ez sokakat megnyugtatott, és a bajnokság utolsó harmadában derült ki a licenc körüli probléma is, így a végén több találkozó sem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de összességében úgy érzem, egy sikeres szezonon vagyunk túl – összegzett a tréner.

A csapat játékosai közül többekkel szóban már megállapodtak a folytatásról, de a lejárt szerződésű labdarúgókat más kluboktól folyamatosan keresik. Az NB III-as bajnokságról a versenykiírás még nem készült el, de várhatóan csak augusztus közepén indul a szezon, míg az NB-I július 17-én rajtol. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON