Létszámhiány az NB II-ben: Egy kieső már jelezte, hogy indulna

Feltöltve: 2015, június 12 - 12:13 Frissítve: 2015, június 12 - 12:19

A Merkantil Bank NB II-ből kiesett Cegléd közleményben számolt be arról, hogy búcsúja ellenére jelezte indulási szándékát az MLSZ-nek, mivel jelenleg nincs meg az elegendő, 16 csapat a másodosztályban.

A Cegléd közleménye szerint jelenleg összesen 15 csapat indulása látszik biztosítottnak az NB II-ben, ennyi klubnak van ugyanis érvényes nevezése a másodosztály 2015/2016-os szezonjára, miután az élvonaltól búcsúzott Pápa a második vonalba sem kapott engedélyt a részvételre.

Bár a 15. helyen végzett, így papíron kiesett gárdánál ugyan tisztában vannak vele, hogy az ilyenkor megszokott "feltöltési" sorrendben csak a harmadik helyen állnak (a versenykiírás szerint az NB III legjobb másodikját kérik fel az indulásra, majd az NB II legjobb kiesőjét), de úgy vélik, az NB II-es licencet nem kapó Putnok, illetve az anyagi gondokkal terhelt Siófok helyett nekik kellene megkapniuk az indulási jogot és rajtengedélyt, ebbéli szándékukat pedig már jelezték is a szövetségnek.

A ceglédiek vállalnák a másodosztályú indulást, és jelenleg az MLSZ válaszára várnak. (Fotó: Cegléd, Facebook)

Íme, a teljes közlemény:

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON