Beismerték Nyíregyházán: Ők is hibáztak a kizárásnál

Feltöltve: 2015, július 30 - 15:22 Frissítve: 2015, július 30 - 22:23

A szon.hu megyei lap beszámolója szerint Szpari új ügyvezetője, Ökrös András a szurkolói ankéton bejelentette: bizony – az MLSZ mellett persze – a klubnál is hibáztak akkor, amikor nem kapták meg az NB I-es licencet. A Győrből érkezett sportvezető arra engedett következtetni: logikusabb és időben benyújtott érveléssel megmenthető lett volna az élvonalbeli jog azok után is, hogy kicsúsztak a fizetési határidőből a Diego Balbinot-val szemben fennálló tartozás kapcsán. Az ankéton megemlítették, hogy kilenc játékost sikerült megtartani az NB I-ből, abban biztosak, hogy bajnokok lesznek, kérdés, hogy sírva vagy nevetve.

Szurkolói ankétot tartottak az NB III-ba visszasorolt Nyíregyházánál. A szakmai igazgató köszönetet mondott a "kilenceknek", akik a harmadosztályra is maradtak.
A vezetőség számára nem volt kérdés, hogy folytatja-e az itt megkezdett munkát, a játékosok közül minél többet szerettünk volna megtartani – idézi Brekk János szakmai igazgató szavait a megyei lap. – Végül kilencen maradtak, nekik jár a tisztelet és a köszönet, hogy két évet a csapat visszajuttatására áldoznak a pályafutásukból, holott mindegyikőjüknek lett volna más lehetősége. Keserves bajnoki év elé nézünk, minden csapat és játékos ellenünk vívja majd élete mérkőzését, de hogy megnyerjük a bajnoki címet, afelől nincs kétségem. Annyi a kérdés, hogy sírva vagy dalolva.

Mátyus János vezetőedző maradását is örömmel üdvözölték a drukkerek,
- A kizárás utáni helyzet ismerős, hasonlót éltem át játékosként a Fradinál; az akkori tapasztalatokat felhasználva talán kezelni is tudom majd. Csak a saját csapatom érdekel, nem foglalkozom azzal, hogy ki lesz a soros ellenfél, ők majd jönnek, és remélhetőleg vereséggel mennek. De hogy jövő nyáron mi leszünk a bajnokok, abban biztos vagyok.

A szon.hu egyébként egy másik kijelentésről is szót ejtett, ami némileg szembemegy a klub eddigi kommunikációjával. A megyei lap szerint a Nyíregyháza Spartacus szurkolói ankétján a Szpari új ügyvezetője, a paragrafusokkal jogász végzettségénél fogva jó barátságban lévő Ökrös András bejelentette: bizony – az MLSZ mellett persze – a klubnál is hibáztak akkor, amikor nem kapták meg az NB I-es licencet.

A Győrből érkezett sportvezető arra engedett következtetni: logikusabb és időben benyújtott érveléssel megmenthető lett volna az élvonalbeli jog azok után is, hogy kicsúsztak a fizetési határidőből a Diego Balbinot-val szemben fennálló tartozás kapcsán. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON