A város is segít a Szpari feltámasztásában

Feltöltve: 2015, augusztus 29 - 15:00 Frissítve: 2015, augusztus 29 - 15:11

Nyíregyháza Önkormányzata szponzori szerződést kötött a Szparival, amelynek értelmében a csapat havi leosztásban összesen 30 millió forintot kap, ha pedig megnyeri az NB III-at, az összeg további 35 millióval kiegészül.

Ülésezett Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése. A napirendi pontok között a Nyíregyháza Spartacus szponzorációs szerződése is szerepelt. A város vezetői közül többen megjegyezték, az NB-I-ből történő kizárás után példátlan összefogás alakult ki. A klub tulajdonosa jelezte, a jövőben is a csapat mögött áll, és az elmúlt meccsek bizonyították, a szurkolók is kitartanak a Szpari mellett.

Nyíregyháza Önkormányzata is úgy döntött, 30 millió forintról szóló szponzori szerződést köt a csapattal, az összeget pedig tíz egyenlő részben, havonta kapja majd meg a klub. Az önkormányzat ebben a szezonban is célhoz köti a szponzori támogatást: az elvárás, hogy a csapat a lehető legrövidebb időn belül jusson vissza az első osztályba. Amennyiben megnyeri az NB-III-as bajnokságot a Szpari, további 35 millió forintot kap. Brekk János szakmai igazgató megköszönte az önkormányzati segítséget, és bízik abban, hogy a következő szezont már egy osztállyal feljebb kezdheti a klub - számolt be a nyiregyhazaspartacus.hu. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON