MLSZ: Ezúttal sem úszta meg büntetés nélkül az ETO

Feltöltve: 2015, november 10 - 19:18 Frissítve: 2015, november 10 - 19:18

A hétvégén a magyar válogatott Eb-pótselejtezői miatt nem rendeztek fordulót az NB I-ben. Az alacsonyabb osztályokban azonban így is büntetett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amely az NB III-as Győri ETO-t szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 150.000 Ft megfizetésére kötelezte.

NB II

Soós Imre vezetőedző (Kisvárda), Jakab Zoltán orvos (Vác) és Hámori István edző (Vác) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1-1 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB tárgyalás megtartása után Papp Ferenc és Kiss László (mindkettő Balmazújváros) korábbi 4-4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

NB III

Kónya Benjámin (Érd) 1, Serfőző Bence (Csorna), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Szalai András (MTK) 1, Demjén Gábor (ETO Futsal), mert amikor a labda nem volt játékban két kézzel mellbe lökte ellenfelét 2, Szélpál Norbert (SZEOL), mert amikor a labda nem volt játékban fejen térdelte ellenfelét 3, Bánhidi Bence (Balatonfüred) 1, Puskás Csaba (SZEOL), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd levonulás közben a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 4, Buzási Péter (SZEOL) 1, Villányi Gergely (Monor) 1, Kondás Kristóf (DVSC) 1, Horváth Gábor (Somoskőújfalu), mert nyakon ütötte ellenfelét 3, Pfister Erik (REAC) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Bűcs Zsolt vezetőedző (III.ker.) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1, Szatmári Csaba vezetőedző (DVSC), mint visszaeső a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Diósd – ETO Futsal mérkőzéssel kapcsolatban a Diósdot rendezési hiányosságokért és a rend nem megfelelő biztosításáért írásbeli figyelmeztetésben, az ETO Futsalt, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tállya – Putnok mérkőzéssel kapcsolatban a Tállyát mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

- FTC (NB III) 10, BKV 10, Csepel 12, DVSC (NB III) 14 és Tállya 10 ezer Ft.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON