Távozhat az NB II-es csapat edzője - dolgoznak a megoldáson Dunaújvárosban

Feltöltve: 2015, december 8 - 13:23 Frissítve: 2015, december 8 - 15:37

Az NB I-ből történő kiesés komoly anyagi nehézségeket okozott a Dunaújvárosnak, amely jelenleg csak a másodosztályú bajnokság 8. helyén áll.

Sallói István, a Dunaújváros sportigazgatója a duol.hu-nak nyilatkozott a klub anyagi helyzetéről.

- Az első osztályból történő kiesés nem csak szakmailag, de gazdaságilag is komoly veszteséget jelentett a klub számára. Elismerem, vannak csúszások, de ezek nem olyan mértékűek, mint ami a híradásokban szerepel. A napi problémák miatt kezelnünk kell a múlt évről felhalmozott tartozásokat, ami erősen behatárolja a lehetőségeinket. A háttérben folynak az egyeztetések, várhatóan december végéig lezárulnak a tárgyalások az esetleges szponzor személyéről, ami stabilizálhatja a klub működését, illetve befolyásolja a további időszakra szóló célkitűzéseket. Elsődleges célunk azonban az, hogy biztosítsuk a klub folyamatos működését, hiszen Dobos Barna elmúlt években végzett munkájának köszönhetően csaknem ötszáz gyerek futballozik az utánpótlásban. Hiba lenne ezt a felépített rendszert egyik napról a másikra tönkretenni. A játékoskeretből, illetve a szakmai stábból eddig csupán Artner Tamás vezetőedző segítője, Székely Tibor másodedző jelezte, hogy máshol képzelné el tavasszal a jövőjét, de mivel ez egy összetett probléma, még nem született döntés az ő szerződésbontásával kapcsolatban.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON