Hivatalos: Bognár György nyártól a Puskás Akadémia szakmai felelőse

Feltöltve: 2016, május 17 - 18:30 Frissítve: 2016, május 17 - 18:33

A Puskás Akadémia FC szakmai felelőse nyártól, vagyis a 2016/17-es idényre való felkészülés kezdetétől Bognár György.

Nyerj VVIP belépőt a foci válogatott búcsúkoncertjére! » »

- Számomra is kihívást jelent a feladat, így örömmel vállaltam a felkérést. Vissza kell jutni a csapattal az élvonalba. A feltételek adottak Felcsúton ahhoz, hogy ezt a feladatot abszolváljuk, a keret pár fiatal magyar játékossal kiegészítve és egy kevés kozmetikázással azt gondolom, hogy alkalmas a feljutásra. A Csákvárral még három mérkőzésünk hátravan a szezonból, értelemszerűen korrektül és tisztességesen befejezem a munkámat ott, mielőtt Felcsútra teszem át a székhelyemet. Mivel a felelősség az enyém lesz, ezért én határozom meg a jövőben a szakmai munkát. Ebbe beletartozik a játékos igazolás, a napi munka és a meccsek is. Mondanom sem kell, nem lesz könnyű a dolgunk, hiszen 4-5 csapat is arra fog pályázni, hogy visszajusson az NB I-be, de ismétlem magam, a Puskásnak olyan szakmai háttere és játékosállománya van, amellyel reális célnak tartom a feljutást az első évben - nyilatkozott a puskasakademia.hu-nak Bognár György.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON