Volt Honvéd-sztárok botrányos összetűzése az edzésen: "Ilyet 35 év alatt nem láttam"

Feltöltve: 2016, május 26 - 19:32 Frissítve: 2016, május 27 - 08:22

Megdöbbentő eset történt szerdán: két ex-válogatott játékos verekedett kis híján össze, és keveredett anyázásba torkolló vitába. Az affér csak azért nem fajult tettlegességig, mert a Dajka László és Bárányos Zsolt közé ugrott a korábbi olimpiai válogatott védő, Molnár Zoltán. A csakfoci.hu mindkét érintettet megszólaltatta.

Ha ott leszel az EB-n, ezt olvasd el - fontos infók a szurkolóknak! » »

A fentebb felvázolt eset az NB III-as Dabas edzésén történt, ahol Bárányos Zsolt egy ellene elkövetett szabálytalanság után reklamált egy elmaradt sípszót. A vezetőedző, a legnagyobb sikereit játékosához hasonlóan a Honvédban elérő Dajka László közölte, hogy nem látott szabálytalanságot, mire Bárányos szerette volna megmutatni a belépő nyomát, amire Dajka nem volt kíváncsi.

Ezt követően Bárányos trágár szavakkal illette az edzőt, aki a játékos édesanyját szidta, és az öltözőbe akarta parancsolni. Ekkor Bárányos az öltöző helyett az edző irányába indult el, és csak Molnár Zoltán közbelépése akadályozta meg, hogy a két fél ne kezdjen ökölcsatába. A verbális sértegetés ekkor is zajlott tovább, melynek során Dajka végig magázta Bárányost, és lecsúszott játékosnak nevezte, Bárányos pedig Dajka edzői karrierjének különböző állomásait vette számba.

A különös affér után természetesen megkerestük mindkét résztvevőt.

- Nem szeretnék részletesen beszélni erről az esetről. Annyit azért elmondok, hogy 30 éves pályafutásom alatt én még ilyesmivel nem találkoztam. A vezetőség rövid időn belül eldönti, hogy a történéseknek milyen következményei lesznek.

Ezt követően hívtuk Bárányos Zsoltot is, aki nem tagadta, hogy heves vitája volt edzőjével, de bővebben ő sem kommentált.

- Én csak annyit fűznék hozzá, hogy 35 éves játékos pályafutásom alatt nem találkoztam ilyen edzői viselkedéssel.

Egyelőre itt tart a szokványosnak egyáltalán nem nevezhető edző-játékos ellentét. Jelenleg a vezetőség térfelén pattog a labda. (Fotó: bekesfoci.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON