NB II: Másodszor is nemet mondott az MLSZ egy csapat indulására

Feltöltve: 2016, május 27 - 15:48 Frissítve: 2016, május 27 - 15:51

Ha az utolsó két fordulóban ki is harcolná a bennmaradást a Szigetszentmiklós az NB II-ben, akkor sem indulhat el a másodosztályban, miután az MLSZ licencadó bizottsága másodfokon is elutasította az SZTK beadványát.

Ha ott leszel az EB-n, ezt olvasd el - fontos infók a szurkolóknak! » »

Az MLSZ közleményben jelentette be, hogy másodfokon is nemet mondott az SzTK indulására a másodosztály következő szezonjában. A Duna-partiak két fordulóval a szezon vége előtt a Merkantil Bank NB II tabellájának 15. helyén állnak, lemaradásuk három pont a még bennmaradó pozíciót elfoglaló Szolnok mögött.

"Az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Bizottsága 2016. május 27-i ülésén megtárgyalta az SzTK Futball Kft. által az Elsőfokú Licencadó Bizottság 063/2016 (05.11.) számú - a sportszervezet 2016/17. évi nemzeti másodosztályú licenckérelmét első fokon elutasító - határozata ellen beadott fellebbezést.

A Fellebbviteli Licencadó Bizottság a benyújtott dokumentumok értékelését követően helybenhagyta az Elsőfokú Licencadó Bizottság határozatát" - olvasható az mlsz.hu oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON