MLSZ: 100 ezres büntetés a játékvezető szidalmazásáért

Feltöltve: 2016, június 1 - 12:59 Frissítve: 2016, június 1 - 12:59

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága május 31-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB II:

Lőrincz Attila László (Csákvár) 1, Oláh Gergő (Szeged 2011) 1, Gál Szabolcs (Budaörs), mert lefejelte ellenfelét 3 és Mogyorósi József (Siófok) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III:

Nagy Mihály Krisztián (Gold-Sport) 1, Varga-Sebestyén Benjámin (Pénzügyőr), mert rácsúszott ellenfele lábára, aki sérülést szenvedett, le kellett cserélni 3, Forró Attila (SZEOL) 1, Szili István (Bölcske), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Csicsvári Milán (Diósgyőr), mert a játékvezető működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amelyet kiállítása után is tovább folytatott 3, Miklósvári János (BKV), mint visszaeső 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott

Boér Gábor vezetőedző (Békéscsaba) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Sütő Szilárd vezetőedző (Diósgyőr), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 100.000 Ft pénzbüntetésben részesült.

A FEB a Rákosmenti KSK – Nyírbátor mérkőzéssel kapcsolatban az RKSK-t, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása), továbbá a mérkőzés után a rend nem megfelelő biztosításáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB tárgyalás megtartása után a III. ker. - Dorog mérkőzéssel kapcsolatos határozatának a Dorogi FC-re vonatkozó részét (50.000 Ft pénzbüntetés) hatályában változatlanul fenntartotta.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés:

Monor 10, Békéscsaba (NB III) 10, Nyíregyháza 14 és Soroksár 12,5 ezer forint. (mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON