Mezőkövesd: "Ez most minket hátrányosan érintett"

Feltöltve: 2016, június 8 - 14:39 Frissítve: 2016, június 8 - 14:39

Hagyacki József ügyvezető igazgató szerint a héten eldől, hogy marad-e Pintér Attila a Mezőkövesd élén. A klubvezető szerint az újonc hátrányba került az NB I-es csapatokhoz képest, amiért ilyen későn ért véget a bajnokság.

– A tréner szerződése fél plusz egy esztendőre szól - közölte a mezőkövesdi sportvezető a boon.hu-nak adott interjújában. - Ezen a héten akár így, akár úgy, de pontot kell tennünk a szakvezető ügyének végére, hiszen jelentős késésben vagyunk. Az élvonalbeli pontvadászat július 16-án kezdődik, az NB I-es játékosok pedig hetek óta pihennek, stábjaik viszont a háttérben dolgoznak, ennek következtében sok helyen már kialakult kerettel rendelkeznek. Mi pedig most harcoltuk ki a feljutást, szembesültünk számos feladattal, megoldásra váró problémával. Még véletlenül sincs szándékomban megbántani az MLSZ-t azért, mert volt egy-két hétvégi szünet az NB II-ben, de ez minket most nagyon hátrányosan érintett. Ha folyamatosan játszunk, akkor nem futunk ki az időből…

Címkék

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON