Halmosi 3 meccset kapott, Bognár György 100 ezret fizet a bíró megsértéséért

Feltöltve: 2014, szeptember 11 - 18:42 Frissítve: 2014, szeptember 12 - 10:20

Halmosi Pétert 3 Magyar Kupa-mérkőzésre eltiltotta az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amiért a futballista megsértette a játékvezetőt a Fertőszentmiklóson 7-0-ra megnyert összecsapáson. Bognár György hasonló okok miatt 100 ezer forintos pénzbüntetést kapott, de több olyan labdarúgó is akad, akit több hónapra elmeszeltek.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a Fegyelmi Bizottság az alábbi határozatokat hozta a Magyar Kupa-forduló kapcsán:

Illés Gyula (Gyirmót) 2, Nacsa Péter (Szolnok) 1, Nagy Csaba (Putnok) 1, Kovács Norbert (Velence) 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Halmosi Péter (Haladás), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 3, Mboussi Yves Simplice (Kisvárda), mert amikor a labda nem volt játékban mellbe lökte ellenfelét 2, Mészáros László (Szigetszentmiklós), mert miután a játékvezető két sárga lapos figyelmeztetés után kiállította, a játéktér elhagyása közben a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt 4, Galaczi János (Velence), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezetők személyére sértő kifejezést használt 3, Kemény Tamás (Csepel), mert a mérkőzésen nem szereplő, sérült játékosként az öltöző folyosón a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezéseket használt 3 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ivancsics Bence (Ikarus), mert sportszerűtlen reklamálás után kiállították, majd a kiállítás után az asszisztens felé köpött és súlyosan sértő kifejezéseket használt, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően minden sporttevékenységtől 3 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Molnár István (Ikarus), mert a játékvezető személyére súlyosan sértő kifejezést használt, amiért kiállították, majd a kiállítás után az asszisztens felé köpött. A mérkőzés lefújása után az öltözőbe vonuláskor a játékvezető személyére ismételten súlyosan sértő kifejezést használt, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően minden sporttevékenységtől 4 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Szabó Dávid (Cevasport), mert amikor a labda nem volt játékban túlzott mértékű erővel a játékvezetőnek lökte ellenfelét, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően minden sporttevékenységtől 3 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Tóth Tibor (Sajóbábony), mert megrúgta ellenfelét, aki súlyos sérülés szenvedett, a mérkőzés nem tudta tovább folytatni, 2014. szeptember 11. napjától kezdődően a labdarúgó mérkőzésektől 4 hónapra szóló eltiltást kapott és a versenyengedélye bevonásra került.

Krajcsek János technikai vezető (Nőtincs) a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást, Bognár György vezetőedző (Csákvár), mert sorozatosan sportszerűtlenül reklamált, amiért a kispadról elküldték, ezt követően a játékvezető személyére többször is sértő kifejezést használt, 100.000 Ft pénzbüntetést kapott.


Utánpótlás-válogatott
Zsótér Donát 1 soron következő U-19 korosztályú válogatott nemzetközi torna mérkőzésén való részvételtől eltiltást kapott.


Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés
Kecskemét 30, Sajóbábony 9,6, Sárosd 5, ezer Ft. (Fotó: haladas.hu)

Akciós focicipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON