"Messziről sütött, hogy be vagyunk tojva" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, szeptember 12 - 21:50 Frissítve: 2014, szeptember 13 - 10:22

A Lombard Pápa megbízott edzője erős kifejezéssel érzékeltette, hogy játékosai az MTK elleni mérkőzés első félidejében megijedtek az ellenféltől, Kovács László ugyanakkor szerint egy pontra rászolgáltak volna a végén. Az 1-0-s vendégsikert hozó meccset követően Garami József is úgy érezte, hogy az első félidőben nyújtották a jobb teljesítményt.

TABELLÁK: Az NB I és az európai topligák állása itt!


LOMBARD PÁPA – MTK 0-1 (Vass P. 45.)

A gól itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Kovács László (Lombard Pápa): – Átaludtuk az első félidőt, ráadásul messziről sütött, hogy be vagyunk tojva, de hogy mitől... fogalmam sincs. A második félidő teljesen más volt, ez a megilletődöttség elmúlt, rájöttek arra, hogy tudnak futballozni, kihagytunk három nagy gólhelyzetet, gondolok Tóth Gábor fejesére, vagy Zulevs helyzetére, és egy tizenegyes-gyanús esetre is kíváncsi vagyok, hogy az volt-e. Megérdemeltünk volna legalább egy pontot. Az volt a nagy probléma, hogy a huszonvalahányadik percben Slukát le kellett cserélnem, aki vezéregyéniség, és meg is látszott a hiánya. Megyünk előre, csináljuk a dolgunkat és megpróbáljuk jövő héten Felcsútról elhozni a három pontot. (Sport TV)

Garami József (MTK): – Az első félidőben jól játszottunk, voltak lehetőségeink, de az utolsó megoldásokba mindig csúszott valami hiba, peches dolgok történtek. Mindenesetre az első félidőben mi birtokoltuk a labdát, és jól is játszottunk. Úgy érzem, a második félidőben a csapat azt gondolta, hogy meg kell tartani az eredményt, elkezdtünk így játszani, és ez nem jött ki jól. A mérkőzés előtt is mondtam, hogy a Pápa hazai pályán egy nagyon veszélyes csapat. Voltak a végén olyan beadások, amelyekből kaphattunk volna gólt, de hozzátartozik a történethez, hogy nekünk is volt négy százszázalékos ziccerünk, ha abból egyet berúgunk, nyugodtabb lehetett volna a játék. (Sport TV) (Fotó: lombardfcpapa.hu / Polgár Szilárd)

Akciós férfi futócipők széles választékban - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON