NB I-es bajnoki címre tör a Nyíregyháza - a Loki aranykorszakát másolnák

Feltöltve: 2015, október 7 - 11:06 Frissítve: 2015, október 7 - 13:25

A Debrecen példáját követve lenne sikeres az NB I-ben a jelenleg harmadosztályú Nyíregyháza. A Szpari új sportigazgatója kinevezése után úgy fogalmazott, miért nem célozhatnák meg az első osztály első helyét, hiszen a háttér ehhez adott. Az élvonalból kizárt klubnál szerkezeti átalakításokat eszközöltek a profibb munka érdekében.

Új sportigazgató dolgozik a jelenleg az NB III-at 100%-os mérleggel vezető Nyíregyházánál, Nagy Sándor a Bozsik Akadémiától került át a klubhoz. A szakember merész tervekről beszélt.

- Tizenhét éve élek Nyíregyházán, három évig játszottam a Szpariban, mostanáig az utánpótlásban dogoztam. Nagyon örültem a megkeresésnek, és rövid gondolkodás után örömmel vállaltam a munkát. Komoly célok vannak a klubnál, és nekem is hasonló terveim vannak. Stabil az anyagi háttér, így miért ne célozhatnánk meg évek múlva az NB I-es bajnoki címet is? Itt a Debrecen példája, akik éveken át ingáztak az NB I és az NB II között, majd megnyerték az első osztályt. Erre a Nyíregyháza is képes – idézte a szon.hu Nagy Sándort, akinek feladata lesz például a csapat mérkőzéseiről, a játékosok teljesítményéről részletes elemzést készíteni.

A klubnál szerkezeti átalakítások is történtek.

– A célunk az, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC igazi professzionális klubként működjön. Ami a csapatot illeti, ez megvalósult, hiszen a körülmények, az ösztönzőrendszer már ilyen. E mögé tesszük azt az új, vállalatszerű felépítést, ami egyébként már a jövőnek is szól - mondta dr. Ökrös András ügyvezető igazgató, aki a gazdasági, pénzügyi és jogi rész napi operatív működtetéséért felel. Az új rendszer piramisának csúcsán Révész Bálint tulajdonos áll, a klub második embere Brekk János, aki ezt követően alelnökként felel a klub szakmai részéért. A vezetőedző pedig természetesen továbbra is Mátyus János, aki az NB III-ban is kitartott a Szpari mellett. (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON