Az NB III-ban vállalt munkát a korábbi szövetségi kapitány

Feltöltve: 2015, november 17 - 17:49 Frissítve: 2015, november 17 - 17:51

Várhidi Péter az NB III-as Tatabánya szakmai igazgatója lett. Megbízatása három szezonra szól.

Íme, a klub közleménye Várhidi Péter kinevezéséről:

"A Tatabánya FC Kft. vezetősége nyár óta folyamatosan dolgozik a klub szakmai munkájának fejlesztésén, a csapat mellett a háttérstáb magas színvonalra emelésén. Ennek a folyamatnak újabb fontos állomása érkezett el azzal, hogy szakmai igazgatót nevezett ki a Tatabánya FC élére. Várhidi Péter neve nem ismeretlen egyetlen magyar labdarúgást szerető ember számára sem. Az 1958-ban született szakember vezetőedzőként bajnoki címig vezette az Újpestet, dolgozott Fehérváron és Pécsen, 2006 és 2008 között 16 mérkőzésen át a Magyar Labdarúgó Válogatott szövetségi kapitánya volt.

Az elmúlt években Szigetszentmiklóson dolgozott ahol stabil NB2-es csapatot épített fel szakmai igazgatóként, oroszlánrészt vállalva a feladatokból.

A jövőben Tatabányán Várhidi Péter a teljes szakmai munka koordinálását, irányítását végzi majd. Kinevezése három bajnoki szezonra szól."

A Tatabánya jelenleg a 13. helyen áll az NB III Nyugati csoportjában.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON