NB II: Nagy lehetőség a fiataloknak az egykori bajnoknál

Feltöltve: 2016, február 12 - 20:37 Frissítve: 2016, február 12 - 21:03

Mint ismert, a közelmúltban az egykori bajnok, jelenleg az NB II-ben szereplő Dunaújváros megvált az összes profi játékosától, így a keretét fiatal, amatőr labdarúgók alkotják majd a tavaszi szezonban. Tegnap sajtótájékoztatót tartott a csapat vezetése.

A sajtótájékoztató elején Sallói István összegezte a helyzetet, kiemelte, hogy a drasztikus lépésekre a klub pénzügyi helyzete miatt volt szükség. A csapat tavasszal maximalizálni tudja az MLSZ "fiatal szabályából" befolyó összeget, mely segíthet a klub még fennálló adósságainak rendezésében.

Dobos Barna vezetőedző arról beszélt, hogy pontokban nem mérhetők a céljaik, de minden játékos számára óriási lehetőség lesz ez a tavasz és a tizenöt NB II-es mérkőzés.

Tóth Tibor, egyike a fiataloknak elmondta, hogy lehet, hogy "papíron amatőrök, de hozzáállásban olyan profi labdarúgók alkotják ezt a mostani keretet, akik egy igen komoly lehetőségként fogják fel a jelenlegi helyzetet. A fiatalok számára ugyanis egy nagyon erős bizonyítási esélyt jelenthet a csapat előtt álló tizenöt NB II-es mérkőzés, melyen nem csak szakmailag léphetnek előrébb, de azt is bebizonyíthatják, hogy igenis képesek ezen a szinten is helyt állni, s fiatalságukat, amit jelenleg sokan a hátrányuknak tartanak, előnyt kovácsolni."

Ahogy korábban beszámoltunk róla, szombaton az MTK ellen játszik majd felkészülési mérkőzést az együttes. (Fotó és forrás: dunaujvaros.com)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON